Hírarchívum - 2015. december

Final Fantasy VI - tényleg megjelenik PC-re

Az elmúlt napok pletykáit és a Square Enix múltbéli tevékenységét látva nem annyira meglepő, hogy PC-re is megjelenik a Final Fantasy VI. A JRPG ráadásul már a jövő héten megérkezik, nem kell rá sokat várni.

Kirobbanóan ütős traileren a Bombshell

Az egykori Duke Nukem: Mass Destruction egy rövid, de velős előzetest kapott a 3D Realms jóvoltából. A Bombshell bájos és laza hősnője lángba borítja az idegenek garmadáját.

Far Cry Primal - óvakodj a borztól!

Szerintetek mi a Ubisoft kőkorszaki játékának legveszedelmesebb vadállata? Nem a kardfogú tigris és nem a mamut, hanem a borz. A fejlesztők legfrissebb blogbejegyzéséből legalábbis ez derül ki.

Visszatérhet a Star Wars 1313, de nem játékként

A Lucasfilm még nem mondott le teljesen a Star Wars 1313-ról, amely egy sötét hangulatú játék lett volna Boba Fett főszereplésével. A gyártó visszahozná a címet, de nem feltétlenül játékként.

Blogajánló: Star Wars-kvízzel készülünk a jövő hétre

Moderátorunk és törzsolvasónk, Norbiii új kvízzel jelentkezett, ami nem meglepő módon a Star Warshoz kapcsolódik. Bő egy hét, és itt az új film, úgyhogy ideje letesztelned, mire emlékszel az előző részekből!

Dátumot kapott az Elite Dangerous: Horizons

Már nem kell sokat várnunk az Elite Dangerous következő nagy tartalmi frissítésére, a Frontier Developments szerint a jövő héten élesedik a Horizons csomag. Ennek örömére nézzünk bele a bolygókon való landolásba!

A jövő héten jön Xboxra az Ark: Survival Evolved

Az Ark: Survival Evolved korai hozzáférésű változata a jövő héten landol Xbox One-on, jelentette be a Studio Wildcard. Ez a kiadás ugyanolyan lesz, mint a PC-s, nem lesznek kompromisszumok.

Fejlesztői naplón a LawBreakers

Cliff Bleszinski új játéka az arénashooterek eszenciáit gyűjti össze, igazi régivonalas multis lövöldével lesz dolgunk. A Boss Key Production most betekintést enged a kreatív folyamatokba.

Megjelent a free-to-play PES 2016

Tegnap óta érhető el a Pro Evolution Soccer 2016 free-to-play változata PS3-ra és PS4-re. Noha csak hét csapattal rúghatjuk a bőrt, a myClub mód teljes egészében benne van az ingyenes vadhajtásban.

Launch trailert kapott a Yakuza 5

Végre! Három évet kellett rá várnunk, de Európában és Amerikában is megjelent a Yakuza 5, ennek apropóján pedig egy launch trailert kaptunk a játékhoz. Csekkoljátok!