Hírarchívum - 2015. december

PS4-re is jön a Don’t Starve Together

A Steam után PlayStation 4-en is elérhető lesz a kooperatív módban játszható Don’t Starve Together. Ebben a kalandban nem magunkra utalva kell felfedeznünk a játék világát, hanem társunkkal karöltve küzdhetünk a túlélésért.

Eagle Flight - Párizs egy sas szemével

Minden bizonnyal az Assassin's Creed és az elmúlt időszakban megsűrűsödött, különböző madarakra rögzített kamerák is ott szerepeltek az inspirációk között, mikor a Ubisoft belevágott legújabb PlayStation VR-projektjébe, az Eagle Flightba.

Destiny - indul a Sparrow Racing League

A Destiny Sparrow járműveit eddig csak arra használhattuk, hogy gyorsabban megtegyük a ránk váró hatalmas távolságokat. A hamarosan induló Sparrow Racing League-ben azonban végre versenyezhetünk is a járgányokkal.

PS4-re is jön a Torchlight fejlesztőinek új játéka

Idén augusztusban mutatkozott be a Torchlightot is jegyző Runic Games legújabb játéka, a veszélyes kalandokra invitáló Hob, amiről most hétvégén kiderült, PlayStation 4-re is elérhető lesz.

World War Toons - a káosz szimfóniája

Friss előzetessel és vadonatúj részletekkel rukkolt elő a volt Call of Duty-fejlesztőket is sorai között tudó Reload Studios legújabb játéka, a World War Toons.

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.

Final Fantasy VII - epizódokra szabdalva?

A hétvégén friss, már játékmenet-pillanatokat is tartalmazó kedvcsinálóval jelentkezett az idei E3-on bemutatott Final Fantasy VII Remake, amiről egy apró, de nagyon fontos részlet is kiderült.

Jövő év elején jön a Black Ops 3 első DLC-je

Awakening címen fut a Call of Duty: Black Ops 3 első DLC-je, amely harminc napig PlayStation-exkluzív lesz - tudtuk meg a tegnapi PSX-konfernecián. Nem nagy meglepetés ez, ismerve az Activision és a Sony partnerségét.

PlayStation 4-en tér vissza a Rez

Tetsuya Mizuguchi klasszikusa új kiadást kap, a PlayStation 4-változat ráadásul a PlayStation VR szemüveggel is játszható lesz. A Rez Infinite-et maga Mizuguchi demózta a PlayStation Experience-en.

Megint mozog az Uncharted 4: A Thief's End

Lehet, hogy most nem kaptunk olyan gameplay videót, mint tavaly, de a héten már harmadszor nézhetjük meg mozgás közben az Uncharted negyedik részét - és ugye jelenleg is zajlik a játék bétatesztje, ahol a multit próbálgathatjuk.