Megint mozog az Uncharted 4: A Thief's End

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 6.
  • Videó
Link másolása
Lehet, hogy most nem kaptunk olyan gameplay videót, mint tavaly, de a héten már harmadszor nézhetjük meg mozgás közben az Uncharted negyedik részét - és ugye jelenleg is zajlik a játék bétatesztje, ahol a multit próbálgathatjuk.

Először a The Game Awardson, utána pedig a tegnapi Sony-konferencián kaptunk egy kis ízelítőt az Uncharted 4-ből. Tényleges gameplay jelenetek helyett az átvezetőkbe nézhettünk bele, és nincs ez másképp most sem: a harmadik videót a Naughty Dog PSX-es panelbeszélgetésén vetítették le, Nate, Sam és Sully mellett feltűnik benne Nadine Ross is.

Az Uncharted 4: A Thief's End március 18-án jön, kizárólag PS4-re.

23.
23.
Yanez
#21: Hát amennyi játékot folyton tolok, én mindig el vagyok tűnve egy időre. :D
21.
21.
Yanez el fog tűnni egy időre az biztos, de szerintem én is. Ezek a színek a falakon, a ruhák az embereken. Az a csokornyakkendő gyerekek! Iszonyatosan elegáns kis videót küldtek itt nekünk, jó kis ritmusos játék lesz ez szerintem de még nem iszok előre :)
Csak legyen minimum 20 órás a kampány :D
18.
18.
Gykrizsi
#17: Ugye tudod, hogy mennyi baromságot beszéltél össze most 3 mondatban. Magyarország jelenlegi helyzetéhez nagyban hozzájárult az Unió, Németországgal az élén (úgy anblokk a mocskos nyugat tehet szinte minden kárunkról, de ehhez lapoz fel egy történelem könyvet, mikor és hogyan szúrtak hátba, amikor egymagunk védelmeztük az egész Eu-t). És Magyarország marhára nem önszántából állt a németek mellé, és folytonosan ki akart bújni. Kíváncsi lennék te mit csinálnál, ha egyik oldalon a németek, másik oldalon a szovjetek lihegnének a nyakadba. Aktúál politikát inkább hagyjuk, mert még kitiltanak az oldalról, ha véleményt nyilvánítok.
17.
17.
poseidon17
Németország nem tehet Magyarország szegénységéről. Csakis a magyar politikusok és elnökök tehetnek róla. A németek nyírták ki a legtöbb embert ez igaz de Magyarország az elsők között volt aki mellé állt!
16.
16.
cannondale
#14: Arányaiban "mindenből" több reklám nyugaton. (ne csak a fizut nézd)
Németek nyirták ki a legtöbb embert és a németek szennyezik a világot a legjobban a 4 kerekű tonna vasaikkal, cserébe a jóléti társadalomért....
Nincs hitelem, nem is volt :)
Uncsi a bezzegelős nyugatod, butuska :)
15.
15.
poseidon17
mi köze a politikának a gyáraknak autóknak a ps-ez te húgyagyu orbánhoz menj lázadni ha ennyire zavarnak hitelek
14.
14.
poseidon17
na ennek semmi értelme nem volt hülyegyerek a tv-t arra értettem hogy itt nagyobb a reklámja mert van rá igény
13.
13.
cannondale
#12: Többen nézik a tv-t, mint te is. (20. Század)
Gratula.
12.
12.
poseidon17
hehehe szakadok rajtatok:D figy engem nem érdekel a politikád az autókról meg mittudom már mit hordtál össze. Németországban is ugyan annyi a játékoknak az ára de az emberek 5x annyit keresnek mint magyarba. így jobban megengedhetik maguknak mint egy magyar dolgozó. És mivel több a pénz több a játékeladás és többen ismerik.
11.
11.
cannondale
#9: Bezzeg nyugaton....uncsi.
10.
10.
Stranger
#7: Ez most hogy jön ide? Attól még tény, hogy nem mi vagyunk a célközönség, mert nincs pénzünk rá.
9.
9.
cannondale
#8: A 6 ezer milliárdra, 5 ezer milliárd ft-os IMF hitel jött, nem tünt fel?
Kamatos-kamat....
8.
8.
cannondale
#7: KB 10 millió magyarra kb 3 millió autó van, kb 2 millió darabja, az összesen legalább 6 ezer milliárd ft. (6 000 000 000 000 ft) plussz alkatrész, plussz üzemenyeg. plussz autópálya építés 2 ezer milliárdért...stb tizenezer milliárd ft-ot emészt fel az autóipar "ebben a kis magyarországban" képzeld el ezt más nagy országokban, mennyi pénzt emészt fel.
Ja és párévente kasztnicsere, kezdődik minden előlről.
7.
7.
cannondale
#4: Abba a szűklátókörű fejedbe, abba.
"Magyarországon drága, bezzeg itt Németországban" pfffffffffffffff
Figyu, probálom finoman tágítani az agyad: 2 tucat országban van jóléti társadalom,a másik 200-ról neked sincs fogalmad. (különben nem írnál ilyen mondatokat)
Gazdaságpolitika: Autógyártásból élnek, x millió ft darabja, amit a másik 200 országnak adnak el, ezért kevesebb ott "az adó is" és van mindenféle családtámogató juttatás.
Miattuk van a legnagyobb világszennyezés milliárd bűzgőzős benzines robbanó motor...stb Tonna vasakat nemtudja meghajtani hibrid.
Általában azok az országok költenek a legtöbbet tömegközlekedés fejlesztésre, akik a legtöbb autót adják el amásik 200 országnak. (így adósítják el őet)
Vedd a magyar paprikát 1-2 száz forintért és közben költ külföldi autóra milliókat, plussz alkatrész, plussz uzemagyag.....
Francia autó : TGV vonat.
Japán autó: Shinkanzen vonat.
Kivéve Usa: Ők nemzetközi háború gerjesztésekből élnek, kamudemokrácia mögé bújva.

Tudnám mire fel adnak éretségit, diplomát, ha az embereknek fogalmuk sincs a gazdaságpolitikához. Csak azt tanulják meg a suliban, h hol adnak többet? Oda kell menni. Pffff.
6.
6.
Guba32
#3: Minek írni?Úgyis a primitívek uralják a kommenteket...
5.
5.
RangerFox
#4: Kicist túlzás mérföldkőnek nevezni egy még meg sem jelent játékot, nem gondolod?
4.
4.
poseidon17
Tökéletesen igazad van! Csak Magyarországon nincs nagy igény ilyen drága játékokra az emberek nem adnak ki ennyit érte.Én Németországban élek itt a tvbe minimum 20x leadják a psjátékok reklámjait.
3.
3.
Tokodboy
Ennél a hirnel kitűnően látszik a játékosok igenytelensege. Minden szarhoz egy csomó komment érkezik viszont egy jatektortenelmi mérföldkőhöz semmi. Gratulálok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...