Hírarchívum - 2015. december

Far Cry Primal - a speciális kiadások tartalma

A Ubisoft két különleges kiadást is tervez a Far Cry Primalból, melyek közül az egyik csak digitálisan lesz elérhető. További hír, hogy a PC-s verzió egy hetet késik majd. Új screenshotokat is mutatunk.

Elstartolt az EndWar Online nyílt bétája

Kilépett a zárt bétastátuszból a Tom Clancy's EndWar Online, így minden érdeklődő kipróbálhatja a free-to-play stratégiát, melyben egy parancsnokot személyesítünk meg.

TGA 2015: Kojimát nem engedte el a Konami

Egy hírünk maradt még The Game Awards-fronton, de sajnos ez nem túl pozitív: Hideo Kojimát nem engedte el a Konami a díjátadóra, és így az új Metal Gear Solid díját sem vehette át. Ezt Geoff Keighley a műsor során, élőben jelentette be.

TGA 2015: Ezek az év játékai

Hiába a bejelentések és az előzetesek, a The Game Awards az év legjobb játékainak díjazásáról szólt elsősorban. Összegyűjtöttük az összes kategória győztesét, és egy listában vonultatjuk fel őket.

TGA 2015: Where the Water Tastes Like Wine teaser

Johnnemann Nordhagen a BioShock 2 és a Gone Home munkálataiban is részt vett, tavaly azonban úgy döntött, új stúdiót alapít, és saját játék fejlesztésébe vág. Megérkezett a Where the Water Tastes Like Wine első teasere.

TGA 2015: Mortal Kombat X - íme, az új harcosok

Az ígéreteknek megfelelően a The Game Awardson mutatkoztak be a Mortal Kombat X új harcosai. Az elsőhöz hasonlóan a második Kombat Pack is négy karaktert vonultat fel, közülük kettő vendégszereplő.

TGA 2015: Star Citizen - így fest most a játék

A Star Citizen is képviseltette magát a The Game Awardson, egy új kedvcsináló előzetest kapott a játék, amit a projekt atyja, Chris Roberts és az egyik főszereplőt alakító Mark Hamill vezetett fel.

TGA 2015: Ingyenes a PC-s Shadow Complex

Igazak voltak a hírek, a The Game Awardson bejelentették a Shadow Complex PC-s változatát. Még jobb, hogy limitált ideig ingyenesen tölthetjük le az új és nem mellesleg feljavított verziót

TGA 2015: A Rock Band is jön az Oculus Riftre

Aki esetleg abban bízott, hogy Palmer Luckey az Oculus Rift megjelenési dátumát vagy árcéduláját jelenti be a The Game Awardson, csalódni fog: azt a hírt hozta magával mindössze, hogy a Rock Band kap majd egy VR-változatot.

TGA 2015: Újra mozog az Uncharted 4

Habár a nyakunkon a PlayStation Experience, a Sony a The Game Awardsra is készült egy kis meglepetéssel, és új videót tett közzé az Uncharted 4-ből. Egy átvezetőről van szó egyébként, amiben Drake-et jól elgyepálja egy nő.