Hírarchívum - 2015. december

This War of Mine - traileren a PS4-es változat

Január végén mutatkozik be a 11 bit studios legutóbbi játéka, a háború borzalmait hűen ábrázoló This War of Mine PlayStation 4-es és Xbox One-os változata. Előbbi most kapott egy trailert.

Árcédulát és dátumot kapott az új Amplitude

Megannyi halasztás után végre napra pontos megjelenési dátumot, árcédulát és tracklistát kapott a Rock Band-sorozatot is jegyző Harmonix közösségi finanszírozású ritmusjátéka.

Batman v Superman - befutott a legújabb trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala legújabb előzetese, amiben végre felbukkan Lex Luthor és Wonder Woman is.

Meglepetés: már holnap indul az Uncharted 4 bétája

Az Uncharted 4: A Thief's End multiplayer bétatesztje a vártnál egy nappal korábban, már holnap kezdetét veszi - tudtuk meg a PlayStation Europe közleményéből. Ennek nagyon örülünk.

Elindult a GOG Big Winter Sale

A GOG is összehangolt támadást indít a pénztárcánk tartalma ellen, elvégre elstartolt a nagy téli leárazása. Több mint 500 játék kapható akciósan, akár 90 százalék kedvezménnyel.

Újra elérhető PS3-on a GTA: San Andreas

A Rockstar Games szép csendben újra elérhetővé tette a PS Store-ban a Grand Theft Auto: San Andreast. Ez nem a "Classic" verzió, hanem a mobilos változat HD-portja, ami nem a legjobb.

Ilyen a Halo 5: Guardians a HoloLensszel

Noha a Microsoft AR-technológiája még gyerekcipőben jár, az már biztos, hogy egy belső nézetes lövöldével is használható lesz. Most élesben is megnézhetjük, hogy mi sül ki a HoloLens és a Halo 5: Guardians találkozásából.

Félbehagytad a Final Fantasy XIV-et? Akkor figyelj!

Ha korábban már próbáltad a Square Enix MMO-ját, de valamiért félbehagytad, itt a remek alkalom arra, hogy visszatérj - 96 óra erejéig teljesen ingyen. A kiadó ezzel a húzással szeretné visszacsábítani a játékosokat.

Black Desert Online - regisztrálj a bétára!

December közepén indul a Black Desert Online bétatesztje. Ha kíváncsi vagy az egyik legígéretesebb koreai MMO-ra, irány a hivatalos honlap és regisztrálj a próbalehetőségre!

DiRT Rally - jöhet a konzolos verzió is?

Nagyon úgy néz ki, hogy miután hamarosan bemutatkozhat a DiRT Rally dobozos PC-s változata, konzolokon is tiszteletét teszi majd a sorozat. A tajvani korosztálybesorolásért felelős szervezet honlapja legalábbis erről árulkodik.