Hírarchívum - 2015. december

Total War: Warhammer - videón a kampány

A Creative Assembly még a múlt héten ígérte meg, hogy hosszabban is bemutatja a zöldbőrűek kampányát a Total War: Warhammerben, így most több mint 16 percen át mozog a stratégia. Orkokat és goblinokat terelgetni hatalmas móka.

Így néz ki most a Kingdom Come: Deliverance

A Warhorse Studios csaknem egy órán át streamelte a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját, ami ugyan még mindig alfa, de már sokkal többet tud, mint pár hónapja.

Csernobil is bejárható a The Farm 51 VR-játékában

A lengyel The Farm 51 bejelentette, hogy VR-játékot készítenek Chernobyl VR Project címmel, melyben az 1986-os atomkatasztrófa helyszínét és Pripjaty városát járhatjuk be. A srácok fotórealisztikus látványt ígérnek.

Nulláról építik fel a Resident Evil 2 Remake-et

Noha a Capcom legutóbbi üzleti jelentésében Remaster-kiadásként hivatkoztak a Resident Evil 2 Remake-re, valójában nem ilyen egyszerű a helyzet: az alapoktól kezdve építik újjá a klasszikus horrorjátékot.

Vermintide - megérkezett a Sigmar’s Blessing DLC

Nem tetszett az alapjáték loot-rendszere? Akkor örülhetsz, hiszen a Warhammer: End Times - Vermintide legújabb ingyenes DLC-je épp ezen a ponton javít a játékon. Sőt, negyven új veterán fegyverrel bővült a felhozatal.

Januárban jön a The Deadly Tower of Monsters

Az E3-on mutatkozott be a Zeno Clash fejlesztőinek legújabb agymenése. Az új trailer mellett már a megjelenési dátumra is fény derült: az ötvenes évek sci-fijeire emlékeztető alkotás a jövő hónapban érkezik.

Xenoblade Chronicles X - befutott az utolsó trailer

A Japánban már április óta megvásárolható, Nintendo Wii U-exkluzív Xenoblade Chronicles X most pénteken végre az európai boltok polcaira is felkerül. Ennek megfelelően megérkezett a játékhoz az utolsó kedvcsináló.

Severed - traileren a Guacamelee-csapat új játéka

Új előzetest kapott a Tales from Space: Mutant Blobs Attack!-et és a Guacamelee!-t is jegyző Drinkbox Studios legújabb játéka, a félkarú, családját megmenteni induló Sasha kalandját bemutató Severed. A játék PS Vitára fog megjelenni.

Rocket Leauge - nyolcmillió játékos nem tévedhet

A Psyonix a Twitteren jelentette be, hogy az eddig PC-re és PlayStation 4-re megjelent Rocket Leauge már nyolcmillió játékosnál tart. Nem meglepő, hogy ismét felröppentek azok a pletykák, miszerint Xbox One-ra is készül a játék.

Vampyr - újabb részletekre derült fény

Hivatalosan az idei E3-on mutatkozott be a Life is Strange alkotóinak legújabb, jelenlegi állás szerint 2017-re időzített játéka, a Vampyr, amiről most friss információk érkeztek.