World War Toons - a káosz szimfóniája

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Friss előzetessel és vadonatúj részletekkel rukkolt elő a volt Call of Duty-fejlesztőket is sorai között tudó Reload Studios legújabb játéka, a World War Toons.

Az Electronic Arts egyszer már megpróbálta megmutatni, milyen a háború humorosabb oldala, a Battlefield Heroes azonban rövid életűre sikeredett. Ez azonban nem tántorította el a veterán fejlesztőket, köztük volt Marvel-, Disney- és Call of Duty-munkatársakat is soraiban tudó Reload Studiost. 

A csapat első játéka, a World War Toons ugyanis egy könnyed hangvételű, kizárólag multiplayerre kihegyezett csapatalapú lövölde lesz. A játék egyelőre csak PlayStation 4-re lett bejelentve, így kapunk VR-támogatást is, de az ígéretek szerint nem kell aggódnunk majd az irányítás miatt, az ugyanis egyaránt támogatni fogja a klasszikus shooter-vonalat, de közben remekül simul a PlayStation VR nyújtotta élményhez is.

A csapat emellett bemutatott egy új pályát, a Dread Zepplint, ahol klasszikus King of the Hill-szerű csatákat vívhatunk majd. Masszív légitámadás közepette kell majd kijelölt területeket védenünk, ahol a telepített légvédelmi ágyúkat használva kell leszednünk az ellenség gépeit. Ha sikerült három ellenséges repülőt kiiktatnunk, megnyertük a mérkőzést.

Az új helyszín mellett egy új karakterről is lehullt a lepel. A mesterlövész egy M1 Garanddal lesz felfegyverezve, ráadásul az egyik érdekes képessége jóvoltából VR-szemüveggel is egyedi élmény lesz őt irányítani.

1.
1.
mestermagyar
Az a rövidéletű BF heroes, a mai értelemben vett free to play megteremtője aki egészen az idei évig jelen volt. Mi az a potom 6 év...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...