Hírarchívum - 2015. december

Kiszivárgott fotókon az Assassin's Creed-film

Néhány forgatási fotó szivárgott ki nemrégiben az Assassin's Creed-filmről. Ezeken jól kivehetőek a helyszínek, és a főszereplő, Michael Fassbender ütős jelmeze is. Az biztos, hogy megéri rá várni.

Oculus Rift - az előrendelőknek EVE: Valkyrie jár

A CCP és az Oculus partnerségének köszönhetően az előrendelők ingyen megkapják majd a VR-szemüveg mellé az űrharcokra koncentráló EVE: Valkyrie-t. Ennek örömére új trailert kaptunk a játékról.

Amerikai toplista: visszaelőzött a PlayStation 4

A Black Friday meghozta az amerikaiak vásárlókedvét novemberben, ráadásul az októberi Xbox One-uralom után a PS4 visszakerült az eladási lista élére. A játékok terén az új Call of Duty diadalmaskodott.

Egyet fizet, kettőt kap akció a PS Store-ban

A Sony hasznos ajándékkal lepi meg az európai játékosokat, ha veszel egy játékot a PS Store-ból, egy másikat is választhatsz mellé teljesen ingyen. A The Order: 1886, a The Last of Us és az Until Dawn is szerepel a kínálatban.

Battlefield 4 - megérkezett a Legacy Operations DLC

A DICE végre kiadta a Battlefield 4 Holiday Update névre keresztelt frissítését, és ezzel együtt a Legacy Operations DLC-t, amely minden játékos számára ingyenes. Előre a Dragon’s Valleyre!

AC: Syndicate - a jövő héten rendel Hasfelmetsző

Már nem kell sokat aludnunk a Jack the Ripper DLC megjelenéséig, a jövő héten tölthetjük le, ha rendelkezünk egy szezonbérlettel, vagy megvásároljuk. Trailert és képeket is mutatunk a gyilkosról.

XCOM 2 - gépigény, trailer, képek

Egy nagy rakás friss infót és látnivalót kaptunk az XCOM 2-ről, szó lesz a gépigényről és a 74,99 dollárt kóstáló Digital Deluxe Editionről is. Ha előrendelnéd a stratégiát, akkor különösen figyelj!

Megint vezetőt vált az Angry Birds fejlesztője

Pörögnek az események az Angry Birds-sorozatot jegyző Rovio körül, a finnek újabb vezérigazgató-váltáson esnek át hamarosan. Egyúttal át is szervezik a céget, függetlenebb lesz egymástól a játékos és a nemjátékos vonal.

Filmes hírek késő délutánra

Egy raklapnyi új előzetest tudunk megosztani veletek mozifronton. Egyebek mellett új trailert kapott a Star Wars: Az ébredő Erő, és először nézhetünk bele az új Tini Nindzsa-filmbe.

Grand Theft Auto: San Andreas - így fut PS4-en

Újabb érdekes elemzést tett közzé a Digital Foundry, a srácok ezúttal a Grand Theft Auto: San Andreas PS2-es, PS3-as és PS4-es változatát hasonlították össze. Az anyag remekül rávilágít az emulált és a remasterelt játékok különbségeire.