Midnight Club: Los Angeles - mehet a tuning!

  • Írta: drip
  • 2008. szeptember 3.
  • Hír
Link másolása
Már nem kell sokat aludni, és kezünkben tarthatjuk a Midnight Club: LA-t. A mindenki által érdekelt csicsomázás valahogy eddig kimaradt a videókból, de most itt van!
Már nem kell sokat aludni, és kezünkben tarthatjuk a Midnight Club: LA-t. A mindenki által érdekelt csicsomázás valahogy eddig kimaradt a videókból, de most itt van!


A kevesebb mint egy perces trailerben egy 2006-os Lancer Evo IX a teszt alany, melyet a végére szépen rendbe hoznak. A dübörgő zene mellet bemutat mindent a videó - persze felgyorsítva. Van lökhárító csere, fényszóró változtatás, szín keverés, felni beállítás, és a sokszor hiányolt belső tér csicsomázás is. Utóbbit ezúttal tényleg kedvünkre szabhatjuk: beállíthatjuk a kárpitok színét, a kormányt, a sebváltót - és még sorolhatnánk, de helyette tessék meglesni a videót!
16.
16.
Metal fiú
15.
15.
Obi1
"csicsomázás".. Nem beszélni madzsartot? :)

Vagy ennek valami köze van Csicsolinához esetleg?
14.
14.
ps3
XD Úgyis rég volt.... "szép" pillanatai az oldalnak!!!((memory..gyurka!!!XDXDXDXDXD)Hadd szóljon emberek visítsunk unalmas votl a nyár úgyis!!pfff am meg valóba szánalmas,egy puszta vélemény,vélemény??inkább egyből kötekedés..semmi más...Béke...
13.
13.
Dcrysis02
And the Biggest A-hole Of The Universe award goes to.....Bobby!!!
11.
11.
mgsboy
ennyitől bepipultatok? ha ez kijön pcre akkor jöjjön ki a diablo 3 ps3ra! annyira nem lenne baj h ha nem jönne ki csak nagy a felhajtás körülötte és joooo lenne ps3on... meg amugy is... joo lenne a ps3nak! igazából nem szeretem az ilyen stilusu játékokat mint a diablo 3 csak joo lenne a ps3nak is
10.
10.
Fight!
18: Az a gáz h te meg ezzel foglalkozol... *zard már le a fejét, tudjuk hogy gyökér...
9.
9.
mgsboy
remélem nem jö ki pcre soha! eddig ugy is van! háhááá
8.
8.
suti_88
ha lenne konzolom, tuti ezt venném az nfs helyett.....ebben legalább vannak, vagyis lesznek gyalogosok az utcán....

7.
7.
Shagy
Az undercover ig elég lessz :P
6.
6.
Szatech
király egy játék, csk kár hogy PC-re nem jön ki :(
5.
5.
Ne4ndR
csicsomázás: nem cicomázás akart lenni ? :)
3.
3.
tjames
hát én meg erről a midnájtról nemtok még semmit. A mostani tuning videó azért nem összehasonlítható a pl Carbonban lévővel. Egyelőre az a midnájt, nálam távolról szemmeltartós kategória. Szerintem nem lesz nagy kaland, de azt sem bánom ha tévedek. Mert akkor kipróbálom ;)
2.
2.
westZsolt
Én megvezsem NFS meg kapjabee!!! MAjd ha kijőn és eltelik 1hónap és csak jókat hallok illetve 8-9pontokat látok akkor veszem meg mellé TALÁN!
1.
1.
Dr Kratos
Ú,EZ ott lessz nagyon !

Felkötheti az újj NFS,de bízok benne,hogy az is jó lessz !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...