Hivatalos Doom 3 Trailer

  • Írta: Shifty
  • 2004. július 31.
  • Videó
Link másolása

Ha minden igaz, akkor ma először láthatja a nagyközönség a teljes Doom 3-at. Los Angeles népe már nagyon várta ezt a pillanatot. Az Activision pedig úgy gondolta, hogy ne csak a helyszínen lévőknek legyen jó, épp ezért egy hivatalos trailerrel lepte meg az otthon maradtakat. A közel 40 MB-s matériában 2 és fél percnyi tömény akcióval szembesülünk majd. In-game jelenetek sora vár ránk. Azt ajánlom húzzátok le a redőnyöket, hangfalat maximális hangerőre és dőljetek hátra és élvezzétek! Íme:

 

Hivatalos DOOM 3 Trailer

19.
19.
Shifty
Pffff:DD Azóta már DVD verszió is van:DDD
18.
18.
Malfoy
jah....Reloaded rulez..:DDDDDDDDDDD
17.
17.
Myko Alto
Mostmár nem kell ide semmilyen hivatalos trailer... itt a játék! :)
16.
16.
Shifty
De Avium épp arról van szó,hogy a fizetések meg nem egyeznek meg!!
15.
15.
Avium
igazabol nincsenek olyan hatalmas arkulombsegek a kinti es itthon megveheto jatekok kozott. Pl a War3 itthon 5e a Blizzardnal 3e viszont ha toluk venned meg akkor szallitasi dijjal egyutt meglenne az 5e.. mondjuk azt se szabad kihagyni h azert az 5e-ert egy diszdobozos verziot kapsz es nem DVD tokosat...
14.
14.
Malfoy
nem-nem.Ez nagyon is reális ár lenne,ha mi is annyit keresnénk mint mondjuk a németek,akiknél egy 12 éves kisgyerek is a heti zsebpénzéből kb 3 doom3-at vehetne...
13.
13.
badguy
ez az irreális ár csak SZERINTÜK reális.
12.
12.
Myko Alto
Azért egy eredeti D3 biztosan jól mutatna a polcon, mi tagadás, bár én sem hiszem, hogy kiadnék érte inkább 15-16 ezret... ez a reális ára szerintem!
10.
10.
Malfoy
hát igen..de mivel egyikünk se melózik ezért más irányból közelítjük meg a dolgot..:DDD
9.
9.
Shifty
Én inkább azt mondom, hogy ha lenne pénzem megvenném. Most azért így 18 éves fejjel máshogy gondolok dolgokra...de mondjuk ha már melóznék és lenne keresetem, lehet áldoznék rá...fene se tudja!
8.
8.
Malfoy
hát,lehet,bár szépen mutatna egy doom3 a polcomon a warcraft 3 és a diablo 2 mellett...:D Ennek ellenére sztem is rablás fényes nappal 12 ezer forint egy játékért.
7.
7.
Shifty
Sztem nem lesz benne ilyen...ha meg mégis?És akkor jön majd vmi crack:D Nekem nem ér meg 12 ezer FT-t egy olyan játék, ami egyszeri élményt tud csak nyújtani, ugyanis a multija sztem pocsék lesz!
6.
6.
Malfoy
Igaz-igaz....Egyébként kiváncsi vagyok hogy a fejlesztők raknak-e valamilyen kis ajándékot a játékba a warez példánnyal játszó egyéneknek..mert volt már ilyenre példa,lásd XIII(itt ugye a játék kiírta az egyik misszióban hogy vedd meg a játékot ha tovább szeretnél jutni..)..ezért gondolkozok azon hogy lehet hogy ezt a játékot érdemes lenne megvenni,mert akkor lehet hogy sok bosszúságtól kímélem meg magam!
5.
5.
Shifty
Mikor készült úgy játék,hogy a magyar piac érdekeit tartották szem előtt?SOSE! Szted ez a 1000 ember aki megveszi befolyásolja majd a végén a bevételt?LOL...
4.
4.
Malfoy
Ettől lesz nagy játék...mármint attól hogy csak a megjelenés utáni harmadik évben fogjuk teljes valójában meglátni a játékot,mert addigra fejlődik fel hozzá a gépünk..:DD(tisztelet a kivételnek..:D)
3.
3.
Shifty
Az ám:)))))csak azaz erőmű ne kellene neki:(
2.
2.
badguy
jó kis game lesz ez! :)
1.
1.
Shifty
Ohhh gyerekek azonnal TÖLTSÉTEK LE!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...