God of War III gameplay és GTA 4 DLC a VGA-n

  • Írta: Daks
  • 2008. december 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Az idei Video Game Awards rendezvényen gameplay jeleneteket láthatunk majd a God of War III-ból, sőt ott lesz a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned is.
Az idei Video Game Awards rendezvényen gameplay jeleneteket láthatunk majd a God of War III-ból, sőt ott lesz a Grand Theft Auto 4: The Lost and Damned is.

A december 14-i bulin nem csak az idei legjobb játékokat díjazzák, de bemutatkozik több új cím is. Ott lesz többek közt az Uncharted 2: Among Thieves, a Brütal Legend, a Terminator Salvation, a Watchmen: The End is Nigh és a Mafia 2 is. Geoff Keighly, a Sony egyik hangadója bejelentette a hétvégén, hogy a God of War III-ból igazi gameplay jeleneteket is láthatunk majd, de nem ez az egyetlen jó hír így hétfő délelőttre. Kiderült, hogy ott lesz a Grand Theft Auto 4 Xbox 360-ra készülő DLC-je, a The Lost and Damned is, melyben egy motoros banda tagjaként kell majd felforgatni Liberty City városát.
9.
9.
@darkking@
God of War 3 az isten lessz szerintem :) nagyon várom igaz ahogy hallodtam elment a cégtől a 2 főszerkesztője vagy ki...de annyi ideig vártak és várnak is a kiadásával hogy volt idejük rajta dolgozni :) NAGYON várom... (Ha a szerkesztős dologgal tévedek akkor javitsatok ki nyugodtan)
8.
8.
Doc.
Szerintem jóval nagyobb cim mint a Gears of War,és jobb
7.
7.
alister
Teljesen felesleges erről vitázni, h odab*****a vagy nem. Nem is egy stílus! Mindenki aszerint fogja megítélni, hogy neki melyik játék tetszik jobban! Személy szerint nagyon jónak tartom mindkettőt!
6.
6.
Doc.
6:God of War első része 2005ben jelent meg PS2re ha jól tudom,az 1est és 2est is végig vittem mindkettő nagyon jó game ;)a hármas szerintem simán odabassza majd a Gears of War második részét
5.
5.
Gael
A God of War mar akkor is GoW volt,amikor a Gears of War Cliffy B pattanasaiban sem volt.Ha mar itt tartunk boxos katonak.
4.
4.
Doc.
ja serintem is arra gondolt,mivel a hirben is az van :) de most veszem észre ugyanugy röviditik mint a gears of wart GoW :D
3.
3.
alister
szerintem ő a God of War 3-ra gondolt;)
2.
2.
Gael
A GoW3 amit mar varok mint a messiast.Mar miota keszitik,es semmi cucc rola.Asszem kegyetlenul buntetni fog az a jatek
1.
1.
Doc.
God of War III,Mafia 2,és Uncharted 2 ,na ezekre kiváncsi leszek :D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...