A Neversoft lemond a Tony Hawk sorozatról

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Ma a Neversoft főnöke, Joel Jewett bejelentette, hogy a jövőben nem kívánnak több Tony Hawk játékot készíteni, átadják másnak a fejlesztést.
Ma a Neversoft főnöke, Joel Jewett bejelentette, hogy a jövőben nem kívánnak több Tony Hawk játékot készíteni, átadják másnak a fejlesztést.


Az elmúlt években a legsikeresebb deszkás játék a Tony Hawk sorozat volt, egészen a Skate megjelenéséig. Sajnos a sorozat legújabb részei egyre csakcsúsztak lefelé a lejtőn, kevés újdonsággal tudtak szolgálni, s lassacskán a játékmenet is unalmassá vált. A fejlesztőcsapat főnöke ma bejelentette, hogy a Neversoft a jövőben nem kíván további epizódokat készíteni, mert minden erejüket a Guitar Hero újabb részeire fordítják. Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz több Tony Hawk játék, ugyanis a sorozat egy új fejlesztőcsapathoz kerül, akik megpróbálják a legjobbat kihozni az új részből. Sajnos azt még nem tudni, hogy pontosan ki lesz az új csapat, reméljük hamarosan kiderül.
12.
12.
Guffy
Nemvolt más választásuk:D a Skate. télleg úgy odacsapott h azt nemlehet kibírni. Az h a Guitar Hero-ra koncentrálnak csak duma... nemismerik el h legyőzte őket a skate. És most írhatjátok h mert nemjáccottam a Tony Hawkal, de játszottam 4 től kezdve mindegyikkel, csak az utolsó részeket annyira lesz*rták h persze h elverték őket.
10.
10.
Kovathan
az american wasteland meg a skate bejött... kár hogy lemondanak nos.... én várok .... remélem jól sikerül majd
9.
9.
huszti
amúgy a TH-ból a 2. volt a legjobb szerintem is :D(fúú PSX-en ááá nyomattuk mindíg:D)
7.
7.
huszti
ugyan tjames..mégis mivel vernék le a skate új részét? ide egy oylan forradalmi újjítás kéne az iárnyításba, mint a skate elsőrésze hozott. Ugyan azt az iránytás nem fogják beletenni, és én nem bízok benne, hogy ők ki tudnának találni jobbat. De gondolom nem nagyon tudod benne az új trükköket, vagy tévedek?
7.
7.
vante
Ezt szeretem, mikor a rajongók se tudják, hogy pontosan melyik volt a legjobb rész :) Meghalt már a sorozat. Egyébként meg csak a 4. részig volt a jó, utána lévőkkel az a baj, hogy komoly történeteket próbáltak beletenni.
6.
6.
feri93
Sztem is az Underground 2 volt a legjobb
5.
5.
felegyi
A Wasteland tele van buggal... Volt egy rész amit amiadt nem lehetett átvinni, nem nagy cucc de nagy hiba!
4.
4.
Adamoooo77
A legjobb akkoris a tony hawk 2 volt:D
3.
3.
Doc.
nekem az underground 2 a kedvenc tony hawk részem,meg a wasteland is nagyon jó lett
2.
2.
tjames
Hát egy kis odafigyeléssel a skate2-t le tudják verni. Én a demoval játszottam, de többet vártam.
1.
1.
generationx
Szerintem az Underground egy volt a legjobb rész.A 4 részhez képest sok újjítást mutatotta, azóta viszont tényleg csúszott le a lejntőn a sorozat színvonala.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...