Jövőre érkezik a következő Grand Theft Auto?

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 7.
  • Pletyka
Link másolása
A Wedbush Morgan hírhedt elemzője, Michael Pachter ezúttal sem kímélt meg bennünket szakértői véleményétől: ezúttal új GTA-t jósol a jövő évre.
A Wedbush Morgan hírhedt elemzője, Michael Pachter ezúttal sem kímélt meg bennünket szakértői véleményétől: ezúttal új GTA-t jósol a jövő évre.



Mindenekelőtt az új DLC-vel, a The Lost and Damned-del kapcsolatban kezdett jóslásba bocsátkozni: noha a kiegészítő állítólag minden rekordot megdöntött az első napokban, azóta nincs pontos adatunk, hogy vajon hányan tölthették le a motoros banda kalandjait feldolgozó, fütyivillantós csomagot. Pachter szerint a vásárlók száma már mintegy egymillióra rúg, az év végére pedig megduplázódhat ez a szám - amire méltán lehet majd büszke a Rockstar.

Az úriember szerint év végén új DLC-re számíthatunk, míg jövőre egy teljesen új, önálló Grand Theft Auto megjelenését várhatjuk, amely valószínűleg még sikeresebb lesz elődjénél. Addigra ugyanis hatvanmilliósra hízik az új generációs konzoltábor, ami azt jelentené, hogy várhatóan 25-30 százalékkal többen, körülbelül 15-18 millióan ruháznának be az új GTA-ra. Hogy ez egy komplett ötödik rész vagy egy Vice City-hez illetve San Andreas-hoz hasonló "kiegészítő" lesz, azt nem tudni: egyelőre a készítők még a múltkori pletykákat is cáfolták, miszerint új játékon dolgoznak. Reméljük a legjobbakat.
16.
16.
Mathia$
Vice City ruls! az kész! :DD
15.
15.
biolencse
Ha már a következő GTA-ról van szó. Én is csatlakozom többekhez, akik azt mondják, hogy San Andreas szerű legyen. Egy előzménynek én is nagyon örülnék, hiszen az a rész elképesztő volt szerintem. A 4. GTA a San Andreashoz képest, bár szebb a grafika, jobb a fizika, játékélményben mégis igen-igen alul múlja. Bánom, hogy kiadtam érte a bolti árat. Használtan kellett volna megvenni.
14.
14.
Dcrysis02
15:A a realitás arra van,pill,segítek ------->
13.
13.
tomika2009
én legjobban egy san andreas stories-nak örülnék mivel kedvenc részem az sa ezért jó lenne ugyan olyan lenne a varos csak olyan jó grafikával mint a IV és ugy lenne vége hogy a csajunk szül 1 kisbabát és egyszer csak kérdezi a doki aki segitette világra hozni őt mi a neve és mondaná a csajunk hogy carl johnson és utána egyből jönne a hogy ki készitette meg ilyenek tök jó lenne

12.
12.
ACDC 4ever
11: kis optimalizáltság függő xD am meg igazad vann :) ;)

egy ku*va jó történet kell mint a 4-é volt.
11.
11.
Chavez
Na és akkor most melyik korszakban fog játszódni az 5. rész? középkorban vagy a jövőben? xD
10.
10.
Dcrysis02
9:Nem hinném hogy sokat fejlesztenének a grafikán.A IV fejlesztése az új motor miatt tartott ennyi ideig,max az újabb konzolok felbukkanásakor fognak újítani,addig értelmét nem látom.
8.
8.
lac15
a gta 4et a Rockstar North fejlesztette konzolokra elöször aztán a Toronto portolta pc-re, a 2 nem ugyanaz

sztem a microsoft siettete őket h minnél hamarabb adják ki
7.
7.
Gael
en az eletben tobbet nem fogok fizetni egy GTA-ert sem,amit a 4-el muveltek az akkora szegyen volt,hogy csak na.A Rockstar beirta nevet a leggerinctelenebb kiadok koze nalam
6.
6.
MadDragon
Hát nem tudom. Az biztos, hogy lesz legalább még egy dlc, de egy új részt nem várnék ettől függetlenül túl hamar, tekintve, hogy mennyi munka elkészíteni egy új várost, plusz gondolom több dolgot is akarnak belerakni, mint az előző részbe.
5.
5.
klemid
Remélem ha lessz ha nemlesz a következö GTA-ba ujra akarok látni repülöt, biciklit és még sok más cuccot ami az elödökben volt, és sok ujdonság legyen benne mint annak idején a SanAndreas-ban volt.
4.
4.
boxgamer12
magyarországról legyen és akkor GTA:HUngary :D

3.
3.
brolin10
Egy vice ctybe játszodó tényleg jó lenne.De egy újra Londonba játszódó is jó lenne régi épületekkel hídakkala és londoni taxikkal.De nekem már csak az is jó lenne ha egy európai országról mintázott helyen játszódna.:)(bár lehet nem is jelenik meg jövőre új gta de én reménykedem)
2.
2.
felegyi
Én elviselnék egy San Andreas előzményt, ahol ismét CJ-vel lennénk... bár egy Vice City-ben játszódó történetet sem vetnék meg, hiszen az szerintem a legjobb GTA!
1.
1.
ferrari123
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...