PS3-ra is megjelenik a GTA4: The Lost and Damned?

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 10.
  • Pletyka
Link másolása
A PSW magazin legfrissebb számában szó esik arról, hogy az idei esztendőben augusztusában Playstation 3-ra is megjelenik a GTA 4 első DLC-je.
A PSW magazin legfrissebb számában szó esik arról, hogy az idei esztendőben augusztusában Playstation 3-ra is megjelenik a GTA 4 első DLC-je.


A magazin az egészet arra alapozza, hogy értesüléseik szerint a Microsoft csak fél éves exkluzivitási szerződést kötött a Rockstar csapatával, így augusztusban letelik a hat hónap, tehát minden adott ahhoz, hogy a Sony konzoljára is megérkezzen a The Lost and Damned. Vajon valóban így lesz? A fejlesztők még nem reagáltak a spekulációkra.
14.
14.
boda1995
13.
13.
klemid
Mibe fogadunk hogy PS-re elöbb jön ki?
12.
12.
Steve88
Szerintem PC-re fog kijönni hamarrabb...Gondoljatok bele hogy ott a Fallout 3....és vajon miért jöttek ki a DLC-k csak PC-re meg xbox360-ra?Mert a Microsoftnak nem tetszett volna ha kijött volna PS3-ra is...És mivel a Windows az Microsoft termék ezért előbb fogják kidobni PC-re mint PS3-ra az tuti...Ja és vannak a PC-s verzióban TLaD-os fájlok(pl mociik,stb) szóval azért van remény :)
10.
10.
JcGross
jól kiegészítené a PC GTA 4-emet egy jó kis bandaháborús Lost and Damned.
10.
10.
Dcrysis02
11:Microsoft=PC+Xbox360 Ha az Xbox360 exkluzivitás jár le akkor szerintem a PC-s verzió valószínűbb.Ha viszont a Microsoft exkluzivitás jár le,valószínű a PS3-as változat is.Nem mindegy hogy cégen belül jár le egy dolog exkluzivitása,vagy cégen kívül.Ugyanez volt a GameStaros SP:Conviction hírnél is.
9.
9.
klemid
8.
8.
szada95
nekem meg van gta iv ps 3 nekem tetszet ha kijön ez is akkor beszerzem valahogy
7.
7.
felegyi
Én azt mondom hogy előbb lesz PC-s verzió mint PS3-as
6.
6.
shooter1234
Lehet idővel úgy döntenek, ogy megpróbálkoznak 1 PC -s Portal is, nem?! Mert a gta 4 bejött nekik, és elvileg készítenek a pécéseknek 1 külön dlc -t, de lehet ezt is átportolják nem?!
5.
5.
Slik
Még csak pletyka nem?

4.
4.
Mathia$
Hehe, na ez se sikerült a MSnek exklúzív kategóriában benntartania.
3.
3.
Danyell86
Én személy szerint nem tudom, milyen népszerűséggel lopta be magát a Lost Damned az X-Box tulajok szívébe, de, ha hozták a várt szintet még simán tarolhat, mivel a jókora csúszással érkező PC-és GTA IV is hatalmas aratott.



Csak egy kérdés merűl fel bennem, hogy a Lost Damned eleinte nem X-Box 360 exluzív cím volt?
2.
2.
Vincenzo
Biztosan megérné. Nem 1 ember vette meg a GTA IV-et PS3ra és nagyrészük tuti beruházna a kiegészítőre is.
1.
1.
Dcrysis02
Hát nem tudom.Attól függ hogy a Sony akar e pénzt kipengetni egy fél éves játékért.Megérné nekik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...