Majdnem ötmillió Resident Evil 5 talált gazdára

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Remekül teljesít a Capcom által piacra dobott Resident Evil ötödik epizódja, ugyanis majdnem ötmillió példány talált már gazdára világszerte a két konzolon.
Remekül teljesít a Capcom által piacra dobott Resident Evil ötödik epizódja, ugyanis majdnem ötmillió példány talált már gazdára világszerte a két konzolon.

Ugrás a galériához

Hosszú és sikeres múltra nyúlik vissza a Resident Evil sorozat története, mindig voltak olyan játékosok, akik imádták a zombivadászatot. Úgy tűnik, hogy az ötödik epizód is hatalmas sikereket ért el, ugyanis a márciusi megjelenése már majdnem ötmillió példány talált gazdára a két konzolon. Egészen pontosan 4.97 millió Resident Evil 5 fogyott el a boltok polcairól, s még csak ezután jelenik meg a PC-s változat.
10.
10.
Dcrysis02
11:Mindenki a saját tapasztalatából merít.Nekem az ismerőseim kipróbálják a játékot ha nincsen demó, és ha tetszik, megveszik.Ha nekik/nekem nem tetszik egy játék, fél órát sem marad a gépemen.Nem tagadom, igen is él és virul a kalózkodás.De nem olyan vészes mint azt amilyennek beállítják.Tavaly a Sins of a Solar Empire, egy olyan játék ami abszolút semmilyen védelemmel nem rendelkezett elérte az első helyet az eladási listán.Ha minőségi játékokat kapna a publikum a kalózkodás mértéke is csökkenne.De az utóbbi időben mindenki a kalózkodáshoz fordult a sok rossz port miatt.Nem a kalózkodás a fő gond.Hanem hogy sz*r minőségű termékért senki sem akar fizetni.Bár ezt szerintem nem kéne a gondként feltüntetni.
9.
9.
felegyi
11# Igazából ha lenne demo. akkor is csak töredékük venné meg a játékot...
8.
8.
Dcrysis02
4:És néha van is okuk rá, csak így tudják kipróbálni.Mi nem vagyunk úgy elkényeztetve mint ti, nincsen minden héten fent egy demó egy AAA minőségű játékból, és mi sokszor nem is azt az AAA minőségű játékot kapjuk kézhez, hanem egy törött konzolos portot.
7.
7.
Takuma Sato
Nekem is megvan XD:)

Tetszik is
6.
6.
SGT_PETER
Szerintem jo kis game igaz csak a demot toltam xD
5.
5.
Dcrysis02
5:Szerintem úgy szeptember után dobják ki.Valszeg a karácsonyi szezonra pályáznak.
4.
4.
ferrari123
Hiába jelenik meg PC-re nagyon nem fog változni az érték mivel a 80%-uk letölti.
3.
3.
klemid
1:Nembiztos mertha Xbox-ra nemlenne warez akkor vszeg nemis vennék olyannyira.
1.
1.
Slik
Sokkal több eladott példány lenne ha boxra nem lehetne tölteni ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...