E3 2011: PlayStation-monitor a Sonytól

  • Írta: InGen
  • 2011. június 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha eddig nem tudtad mi hiányzik az életedből, akkor a Sony most jön, és megmondja: egy PlayStation márkájú monitor, ami amellett, hogy frankón néz ki, olyat tud, ami garantáltan minden gamernek tetszeni fog - két különböző képet képes megjeleníteni két játékos számára.

A PlayStation márkanévvel ellátott 24 hüvelykes monitor amellett, hogy képes a 3D-s megjelenítésre, egy olyan technológiával is felvértezték, amivel az előtte ülő két játékos számára két külön képet tud megjeleníteni. Ami persze azt jelenti, hogy nincs többé szükség osztottképernyős játékra, ami mellesleg egy hasonló méretű monitoron egyébként sem egy túl nagy élmény.


Ezen kívül jön még egy PlayStation márkájú 3D-s szemüveg is, ami magában 69,99 dollárba kerül, s elméletileg kompatibilis lesz az összes mostani 3D-s televízióval. Mindezek kombinációjából pedig kialakul egy csomag, ami tartalmazza a monitort, a szemüveget, egy HDMI-kábelt és egy Resistance 3 játékot, összesen 499 dollárért.

10.
10.
valti7
Ja és akkor nyilván nem szembõl kéne nézni
9.
9.
valti7
Szerintem ilyen "hegyes pixelek" lesznek, amiknek két oldala van, és az egyik oldalán a pixelnek az egyik kép megy, a másikon a másik. :D
8.
8.
steve 18
#7: Jóféle csak az téleg gond hogy kicst elérhetetlen (még)...:)
7.
7.
Khaszás
Aham nem rossz megoldás :) de h nem magyar pénztárcának találták ki az is biztos maradok a HD tv-nél :)
6.
6.
Robbie17
Csak 500 dollár :O de olcsó :O
3.
3.
IceColdKillah
Én inkább egy Alienware hajlított monitort szeretnék! XD
http://www.dotpod.com.ar/wp-content/uploads/2007/alienware_monitor.jpg
2.
2.
InGen
Hát nem feltétlenül, egyébként is léteznek olyan képernyők, amiken attól függően látsz más képet, hogy milyen szögből nézed.

Autókban szokták használni (pl. Range Rover), hogy például a sofőr a navigációt látja, mellette az utas pedig nézhet DVD-t, ugyanazon a képernyőn.

De az is lehet, hogy ehhez majd szemüveg fog kelleni, egyelőre még nem tiszta :)
1.
1.
Khaszás
"olyan technológiával is felvértezték, amivel az előtte ülő két játékos számára két külön képet tud megjeleníteni. Ami persze azt jelenti, hogy nincs többé szükség osztottképernyős játékra, ami mellesleg egy hasonló méretű monitoron egyébként sem egy túl nagy élmény." Ezt nem igazán értem h kell ezt elképzelni ? :D az 1ik játékos ezt látja a másik meg azt ? (szemüveg kell hozzá v mi ? :D)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...