E3 2011: Még több Mass Effect 3 játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
Shepard utolsó, minden tekintetben is legszerteágazóbb kalandjában maga a Föld nevű bolygó a tét. A reaperek nem kímélnek se élőt, se holtat, minden eddiginél kiterjedtebb haderőt vonultatnak fel. Soha, nem volt még ennyire filmszerű az akció a Mass Effectek történetében, galaktikus háború van kilátásban.

Az Electronic Arts showján végre hosszabb betekintést nyerhettünk a Mass Effect 3 játékmenetébe, parázs akciót tekinthettünk meg, melyből kitűnik, hogy a lövöldözés intenzitását már-már vérbeli akciójátékok is megirigyelnék. Csak aztán ne lankadjanak el a szerepjátékos elemek sem. Kinecttel irányíhatjuk társainkat, 2012. március 6-án mindhárom platformon kezünkbe vehetjük.

13.
13.
sunstreaker
garrus - nak ott a helye.. :)
12.
12.
Lordnekroseth
A wiki szerint ő tuti benne lesz
11.
11.
g.man580
:S Mirandáról még mindíg semmi
10.
10.
Lordnekroseth
öö valaki nemtudja mi a mesének a címe ami kijött hozzá?
9.
9.
Lordnekroseth
Amúgy feltétlen buy lessz,de azért énszeméylesen nem leszek elégedett ha nem lesz benne Samara és Kasumi És Garus. Talán Legion is előfordulhatna....HA már ott tartunk hogy pörgős vagy nem,a tankos rész megmaradhat,de kicsit taktikusabb részt kéne belevinni....mármint nekem a karakterek skilljei kicsit uncsik voltak. A harcon pedig nem is tudom..lassítani kéne picit,hogy oda visza lehessen reagálni,ne azon múljon kinek jobb a "ravaszujja" mikor valaki kijön a fedezékből.
8.
8.
sunstreaker
a MAKO meg nem kell, sztem, az 1. be is az volt a leguncsibb rész szinte, jó volt egy két pörgős , akció dus jelenet vele is, mikor az ősi protián városban zuztuk a gath - eket :) az jó volt, de a bolygón mászkálós rész az már annyira nem :)

sztem amit a 2 - be kaptunk DLC - nél jármű jobb.. :)
7.
7.
sunstreaker
jó pörgős lesz, az tuti, nem fogunk unatkozni :)
6.
6.
forgonati
Yeah, ez isten játék lesz. Az előző 2 rész is itt figyel a polcomon.
Az ott az uccsó 3 másodpercben Ashley? Wow, she's hot! Szokatlan hogy szét van engedve a haja.
5.
5.
Józsi_Doe
4.
4.
givi6
na jó, erre muszály vagyok rá írni..
egszerűen annyira várom, az első kettő nagyon bejött,. és ezt a videot nézve a 3. is hozza majd a formáját.., eddig egyzsersem csalódtam a biowareben, (kivéve a dragon age 2-ben, kicsit..)
3.
3.
crazymonkey
Kérem vissza a MAKO-t :(
2.
2.
Lordnekroseth
Hát a grafikával számomra eddig sem volt gond. De nagyon remélem kicsit hosszabb lessz a játék min a 2. És most nem arra gondolok hogy több időt kelljen mellékküldetésekkel,pénz farmolással hajó upgadekre és egyébre gondolok hanem színtiszta story akcióra.
1.
1.
falselight
ez az "új" engine nem váltja meg az univerzumot, de persze így is várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...