E3 2011: Előzetesen a Kingdoms of Amalur

  • Írta: InGen
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts furcsán eldugott fantasy szerepjátéka néha-néha előkerül, s akkor keményen odacsap. Így történt ez most is: itt az új előzetes, s bizony a játék még mindig ütős, s reméljük, az is fog maradni 2012 elejéig, amikorra tervezik a hivatalos megjelenést a fontosabb platformokra.

Eredetileg MMORPG-nek indult a Kingdoms of Amalur, aztán - valószínűleg sokak örömére - átváltott sztenderd akció-RPG irányba a fejlesztés. Jól néz ki, látványos az akció, s ha hihetünk a madaraknak, a történet is rendben lesz. Mi kellhet még ebben a műfajban?

10.
10.
vuliem
Jó lesz ez, nem egy Skyrim és nem is egy Witcher, de biztos el lehet majd vele lenni. A sztorin Salvatore dolgozik - meg is látszik rajta -, így az rossz nem lehet, a graf bőven jó, az akció meg nem tűnik monotonnak.

Am nekem a Fable jut róla eszembe, akárhány új trailert látok róla.
9.
9.
Lordnekroseth
Egyetértek. Kipróbálni jó lessz. Aztán kitudja. Lehet felüdülés egy névtelen játékkal játszani a nagy nevek utáni csalódás után.
8.
8.
Mortis
#6: Pontosan. A grafika és a kameraállások is tökéletesen olyanok, mint egy MMO trailer-éban...Ami persze nem gond, ha minőségi alkotás lesz. :)

Az a sejtésem, hogy ez akciójátékként egy kifejezetten üde színfolt lesz, de szerepjátékként kevésbé.
7.
7.
g.man580
A logó utáni 10 másodpercre gondoltam nehogy valaki félre értse!
6.
6.
g.man580
#2 Pontosan én is így érzek.Ha nem olvastam volna el a videó előtt a cikket akkor már az első 10 másodpercben rávágtam volna hogy ez egy mmo. Szinte lerí róla hogy annak indult.
5.
5.
LINK 21
4.
4.
LINK 21
régebben vártam rá ....de **pják be :D ....jön a elder ....
3.
3.
Teuton
Első pillantásra egy Diablo-Skyrim hibridnek tűnik (csak a videó alapján, lehet hogy végül teljesen más hatást kelt játék közben), de inkább nem temetem amíg a saját szemeimmel nem láttam a játékot.
2.
2.
Khaszás
Hát nem tom ennek inkább jobban állna az MMORPG műfaj , a grafja is meg ha nem olvasok róla semmit azt mondom h MMORPG, látszik h annak indult sztem annak is kellet volna maradnia v csak én érzem így ?
1.
1.
Lordnekroseth
Hát nemcsodálom hogy még nincs rá koment. NEm egy nagy név,s bár a grafika okés, sőtt egész korrekt ötleteket látok benne...a hangulat nem lessz túl ütős már látom. Viszont már csak a pöpec aniámicókért is érdemes lessz belenézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...