E3 2011: BioShock Infinite - trailer, PS-extrák

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Hír
Link másolása
Maga az Irrational vezére, Ken Levine mutatta be a Sony sajtótájékoztatóján bővebb keretek között a BioShock Infinite-t. A japán gyártó és a stúdió közreműködésének köszönhetően a cím támogatja a PS Move mozgásérzékelős technológiát, valamint egy Vitára készülő mellékágat is hegesztenek.

Az Infinity PS3-as verziója tartalmazza majd a BioShock első részét a játék Blu-Ray lemezén, továbbá az irányítást kivitelezhetjük a Move-val is, opcionálisan. Levine azt is megerősítette, hogy már javában dolgoznak egy új játékon a BioShock univerzumában, amely kizárólag PlayStation Vitan jelenik meg.

Az E3-as trailer vasmarokkal ragadja meg lelkünket, szemeinket pedig a képsorokban látható leányzó dekoltázsa. Lehetőségeink meglepően sokrétűek, és a külcsínt sem érheti panasz. A játék a jövő évben jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

5.
5.
Az elsőt a felénél hagytam kb. abba, a másodikat ki se próbáltam... :( Ez felkeltette az érdeklődésem, nagyon kíváncsi vagyok rá, de biztos, hogy nem lesz megjelenés napi vétel, mint mondjuk a ME3 vagy a Skyrim :)
4.
4.
habo
Foo hát teljesen lefeküdtem a látványtól ...nagyon király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.
3.
Speper
Olyan az érzésem mintha egy cirkuszban játszódna az egész... tetszik! :D
2.
2.
LtGlove
Beteges. Dehát Bioshock van mi? :)
1.
1.
Slik
nem is tudom mikor tetszett ennyire egy játék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...