E3 2011: Rayman-újdonságok a Ubisoftnál

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
A francia kiadó a saját konferenciáján mutatott egy bőséges gameplay demót az oldalnézetes, meseszép grafikájú Rayman: Originsből, emellett azt is bejelentette, hogy folytatódik a Raving Rabbids sorozat - ezúttal kizárólag Xbox 360-ra jön az új játék, amely a Kinect támogatását is élvezni fogja.

Én személy szerint oda-vissza voltam az új Rayman: Origins gameplay demótól: a srácok kooperatív módban játszanak a játékkal, változatosabbnál-változatosabb helyszíneket járnak be, és közben mindenféle minijátékkal és szörnnyel hozza őket össze a sors. A játék ráadásul nem epizodikus formában jelenik meg, mint azt korábban ígérték - ismerjük be: ez egy teljes értékű Rayman-játék lesz!

A francia kiadó emellett bejelentette a Raving Rabbids új részét is: a Raving Rabbids: Alive & Kicking november 8-án fog megjelenni kizárólag Xbox 360-ra, és kihasználja majd a Microsoft mozgásérzékelős kameráját, a Kinectet. A játék amolyan kiterjesztett valóság program lesz, a nappalinkat ellepik a vérnyulak, nekünk pedig változatos módon kell szivatnunk őket.

4.
4.
Mortis
Jájj, mennyire várok már egy ilyen játékra. :D
Retro, mégis teljesen új...Lehet, hogy ezért veszek egy konzolt. Imádom. :)
3.
3.
LINK 21
de ez a rabbidos ...agyhalál :D
2.
2.
gucho
ez nagyon nagy, jókat nevettem
1.
1.
LINK 21
ez az origins mekkora jó már :D zenék ahogy váltakoznak ...a helyszínek a hangok a graf ..az ugri bugri...az egész :D...nagyon baba : zsír az egész :D:D ....hát ez k****************** jó :D ubi idén megnyerte nálam az elismerés díját :D ...bejelntették a far cryt ...ghosték mohcskos ...:D ...driver vkinek az is jó :D ...microéktól kérdem há hó az új alan :S :( ..???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...