E3 2011: Az első Gotham City Impostors videó

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
A káosz szorítása vasmarokkal ragadta meg a Warner Bros. marketingesei nyakát, akik beadták a derekukat és a Sony konferenciája előtti várakozásban levetítették a Gotham City Impostors első mozgóképét. Nos, a szellemiség nem különbözik attól, amit az első infók alapján szűrtünk le: vicces multis lövölde lesz belőle.

Az igazság bajnokaiként funkcionáló Batman csapat és a káosz hírnökeiként értelmezett Joker brigád csap össze ebben a hamisítatlan multiplayer címben, a DC képregényhőseinek főszereplésével. Nem kell komolyan venni, nem is annak szánják, hogy majd megszorongatja a CoD bajuszát, inkább a könnyed csihipuhira vágyók számára lehet abszolút telitalálat.

Lássuk a cím E3-as trailerét! Pontos megjelenés nincs, platformok már igen: PC, PS3 és Xbox 360.

12.
12.
Józsi_Doe
Fú, ez nagyon, nagyon ... gagyi!
11.
11.
Garfartix
Hát szerintem ha már ilyen témában akarnak multis gémet, a szuperképességre és a felszerelésre kellene rágyúrni, nem pedig egy olyan játékot készíteni, ahol bohócok és jelmezek dumb assek öldökölnek lőfegyverekkel :/
9.
9.
Mortis
#8: Az s elsőre elég gáznak is tűnik, de ha megnézi az ember még egyszer, akkor felfedezhet benne egy rejtett bájt...Szerintem megéri várni rá.
8.
8.
FU€GO
Érdekes.Eléggé TF2 kopp.Meglátjuk.
7.
7.
n_csacsi
ezzel mekkorákat lehet majd multizni haverokkal :D várós! :D
6.
6.
foxtorch
ennyi erővel akár tom és jerry jelmezben is flangálhatnának, csak az most nem elég népszerű
5.
5.
giga321
Mekkora agyament faszág:D De nagyon várós.
4.
4.
starfox
Majd vki mesélje el h mi akkora nagy szám abban ha a TF2 karaktereit Batman/Joker jelmezbe bújtatom...? SEMMI köze a DC univerzumhoz, csak a nagy pénzlehúzás szagát érezni a kiadó részéről. Ebben a műfajban TF2 a király, ez meg egy hulladék!
3.
3.
Slik
ez tényleg hatalmas lesz :D pedig általában utálom az ilyen játékokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...