E3 2011: Beyond Good & Evil 2 halasztás

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Hír
Link másolása
Végre életjelet adott magáról a varázslatos akció-kalandjáték, a Beyond Good & Evil második része. A címet két éve jelentették be, s még mindig fejlesztés alatt áll. Hiába beszélünk életjelről, igazából a hibernáció állapotában leledzik. Jade és malaca csak a következő generációban lát napvilágot. Sajnos.

A sorozat alkotója Michel Ancel azt mondta, hogy annak ellenére, hogy a Beyond Good & Evil 2 még mindig fejlesztés alatt áll, egyelőre jegelik a témát, a játék kihagyja az aktuális platformokat, és csak a következő generációban jelenik meg.

Ancel tegnap a Ubisoft showján közölte, hogy csapatának minden mozdítható erőforrását leköti a Rayman: Origins fejlesztése, így emellett nem jut ideje a BG&E2-re.

"A projekt még mindig él, de már nagyon előrehaladottak a fejlesztési munkálatok, így nem fordulhatunk vissza. Megcéloztuk a következő generációs konzolokat."

A Beyond Good & Evil 2-t a 2008-as Ubidaysen jelentették be, mindössze egy rövidke teasert láttunk belőle. Biztosra vehetjük, hogy valamikor a jövőben nagy visszatérőt üdvözölhetünk benne.

8.
8.
Daetnas
Vajon miért nem lepődök meg ezen...
7.
7.
Ez blama kamu duma! Egyszerűen jegelik a címet, mert az első is óriási anyagi bukta volt és amíg ők sem hisznek benne nem merik újra megpróbálni ... Hanyatt nem estem az elsőtől, de kellemes üde színfolt volt azt meg kell hagyni...
6.
6.
Inmediasress
Ó nem is akarják ők ezt fejleszteni. Sztem nem is lesz ebből semmi mire odaérünk, ez most azért kellet hogy vegyék a HD remakejét az elsőnek.
5.
5.
onikage
Akkora játék volt hogy az hihetetlen!!!
4.
4.
Motig
na fasza... én meg direkt emiatt vetem X360 at hogy a gépel ne keljen szenvedni....
3.
3.
Slik
1. mi olyan nehéz egy 2d-s rayman játék fejlesztésében?
2. tök értelmetlen, hogy egy 2-3 év múlva megjelenő konzolra fejlesztik a játékot... mire kiadják azt megint 1 év míg portolják stb...
2.
2.
shatterhand
sztem ezt már ne eröltessék
akármikor is fog megjelenni,közel sem lesz annyira sikeres
maguk alatt vágják illetve vágták a fát
1.
1.
gucho
jópofa volt az első rész is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...