E3 2011: Bámulatos új képeken a TES V: Skyrim

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Képek
Link másolása
Egyre jobban elvarázsol bennünket a The Elder Scrolls ötödik része, nem elég, hogy a tegnapelőtti gameplay jelenetektől oda-vissza voltunk, a legújabb screenshotoknak hála egyre látványosabb játék képe rajzolódik ki előttünk. Mamutok, óriások, sárkányok, csodás helyszínek - mindez egy helyen.

A friss képlopatokon látszik, amint hősünk lóra pattan, masszív sárkányokat intéz el lelkükért cserébe, rejtélyes női karakterekkel van tele a vidék, festői tájképekben gyönyörködhetük, illetve közelebbről is szemrevételezhetünk egy mammutcsordát.

A Skyrim mindhárom platformra egyszerre jelenik meg november 11-én.

 

11.
11.
vytros
#10: Azt is bele kéne venni, hogy azért nem mindenkinek egy NASA-féle vas ül a szobájában, csak arra várva hogy akár az új ArmA 3-t is kimaxolva vigye. Szerintem jó húzás hogy a kicsit rosszabb géppel bíró emberek is tudjanak rajta játszani.
10.
10.
Hubert Cumberdale
Jó ez a grafika, de úgy el voltak szállva tőle.. csak nem tom mér, mint ha korszak alkotó lenne, pedig inkább nevezném átlagosnak. Ahhoz, hogy 'egy egész világot építenek fel vele" meg csak annyit fűznék, hogy lehet kicsit több ember is foglalkozik vele, mint egy lineáris kicsi pályával. Ez nem kifogás. Amúgy biztos jó lesz.
9.
9.
JoHnNiEE
ááááh ez a fránya galériarendszer........ :/ 30x kell kattintani , hogy bejöjjön a kép, és még akkor is csak kis méretben O_o arghhhhhh.
A játék meg isten lesz ennyi :D
8.
8.
hunlord
A megalkotott világ (szokásosan) fantasztikus lesz, ráncba szedték az animációkat is, ami néha illúzióromboló volt, a sok RPG-s apróság/jóság meg már a TES velejárója. Én sem értem a grafikával mi a baj, mindenki csak ámuldozik, hogy milyen szép a játék - köztük én is. Nagyon várós!
7.
7.
vuliem
Hm... egy kérdés: az első képen, ahol a szőke csaj áll a falu előtt, arról csak nekem jut eszembe Rohan, a Gyűrűk Urából? :D

Amúgy nagyon keménynek néz ki a játék, engem az e3-as demo abszolút meggyőzött.
6.
6.
HorvathD
Nagyon várós már.Remélem kiadnak hozzá egy demót, amolyan ízelítőnek.
5.
5.
Hab
#3: Azt azért tegyük hozzá hogy a többi játékban nem is szerkesztenek meg egy egész világot kézzel, ráadásul ilyen részletességgel!!! Szerintem teljesen rendben van a grafika, és végre a fizikával sincs gond. Rohadt messze még a novemeber!!!
4.
4.
balint23h
#3: Mi a baj ezzel a grafikával? Szerintem jó.
3.
3.
crazymonkey
A tegnapi videót megnézve egy kicsit csalódtam :S Ezzel grafikával kezdeni kellene valamit ,de ha nem is fejlődik akkor is játszani fogok vele csak már lassan tényleg 2012 -őt írunk és a többi játékot elnézve ez édes kevés .
1.
1.
gucho
messze van még a megjelenés... :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...