E3 2011: Képeken és előzetesen a Neverwinter

  • Írta: InGen
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
Viszonylag keveset hallani az Atari és a Cryptic gondozásában készülő új Neverwinter-játékról, pedig a most kiadott kis kedvcsináló, s a frissiben megjelent rengeteg új screenshot és concept rajz alapján maximálisan megérdemli a figyelmet. Az egyik legnépszerűbb szerepjáték-sorozat most visszatér.

Még ha közvetlenül nincs is köze a Bioware, illetve az Obsidian által készített első és második részhez, a Neverwinter akkor is egy hatalmas név az RPG-műfajban, így nem csoda, hogy az Atari nem szeretné sokáig parlagon hagyni.


A játék erősen támogatja a kooperatívot, de persze az sem baj, ha éppen nincs kéznél egy barát, akkor az AI átveszi társaink felett az irányítást. A Cryptic egyébként klasszikus szerepjátszást ígér, annak komplexitásával és nehézségével, bár úgy vélem, hogy a The Witcher 2 után már nehéz újat nyújtani ezen a területen.


A Neverwinter ezen kívül mindig is a közösség által megépített kalandokról szólt, s ez most sem lesz másként: a játékhoz alapból mellékelik a könnyen használható és egyszerűen tanulható modkészítő eszközöket.

6.
6.
daenath
Egy Icewind Dale 3-nak vagy Baldur's Gate 3-nak jobban orultem volna (AD&D kalsszikus iranyitasal es szabalyokal mint az elozo reszekben) NW elso resze nagyon jo volt, a 2 mar inkabb felejtheto, majd meglesuk ezt is ;)
5.
5.
Lordnekroseth
EZZZZZZAAAAAAZZZZ kérjük a Baldurs GAtet is !!!!! Jó képek. Obsidian az nembaj...ugye Bioware segít nekik?-_-
4.
4.
HerodPK
omg kaptam beta kulkcsot de hogy honann vagy hogyan:)) nem is regeltem nw s gaméra :)) nem baj ha mar vanmeglessuk:)
3.
3.
Ecneb
úramisten hány órát beleöltem a nights-ba!!! várom nagyon!
2.
2.
Inmediasress
Hát ez leginkább a nemrég megjelent D&D daggerdale förmedvényre emlékeztet legalább is az eddig látottak/olvasottak alapján. Ami sajnos nem méltó egy NW játékhoz igazán kár érte. Nem beszélve arról hogy a Cryptic tákolja ami maga már bűn.
1.
1.
vuliem
Ez jónak néz ki és végre nem az Obsidian készíti. Anno a második részt is jó lett volna, ha nem hagytak volna benne temérdek bugot, ami már-már élvezhetetlenné tette a játékot. Az első rész viszont abszolút nyerő.

Nem tudja valaki, hogy hányas kiadást használja a játék? Ránézésből én 4-est mondanék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...