E3 2011: Végre itt a Hitman Absolution trailere

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 8.
  • Videó
Link másolása
Nagy kő esett le a szívünkről, 47-es ügynökünk tényleg teljes erőbedobással dolgozik, nem változtat az eszközein, bár az E3-as videóban mintha elszaladt volna alatt a ló egy kicsit. Változatos eszközökkel tesz pontot a célpontok életére. Csodálatos, annak ellenére, hogy render kedvcsinálóról van szó.

Vízbefojtás, dulakodás közepette egy súlyos szoborfejjel való csapkodás - Hitman tényleg nem kertel, azon felül, hogy ráunt a precíz sunnyogásra - legalábbi ez szürhető le a Hitman Absolution előzeteséből. Fanok nyugodtan bizakodhatnak az elegáns gyilkosságokban, de valljuk be: bérgyilkosunk ennél jobban nem is törhetett volna be az idei rendezvényre.

26.
26.
Slik
elég jó, kíváncsi volnék egy gameplay-re
25.
25.
sowsminimal
Szerintem király, és mivel bosszúállásról van szó, személyes ügyről, ezért valószínűleg pumpából ment neki ezeknek az emberkéknek, ez látszik is. A 47-es megy, mint egy tank, semmi nem érdekli, csak hogy eljuthasson Diana-hoz és nem szarakodik fél évig, hogy kikerülje az őröket, látszik, hogy szándékosan megy és ami jön, azt ő kiiktatja. Számomra teljesen egyértelmű a lelkiállapota. Ez most kicsit másról szól, mint a személytelen hidegvérű bérért gyilkolásról. Ez egy saját sztori innentől kezdve. Teljesen rendben van a trailer.
24.
24.
Tshunin
Nagyon hangulatosra sikeredett. De a látottak alapján én is esélyesnek tartom, hogy az egyszerűsített játékmenet alatt több akciót, kevesebb lopakodást fogunk kapni.
Értem én, hogy a játékfejlesztők is pénzből élnek, de akkor is sajnálatos, hogy a jobb eladhatóság érdekében egy alapvetően lopakodós játékból, ahol gondolkodni, tervezni, taktikázni kellene, csinálnak egy leegyszerűsített menj előre és ölj meg mindenkit útközben játékot.
De ne így legyen!
23.
23.
gamerplayer
remélem a készítők is olyan precízek lesznek, mint 47-es :)
22.
22.
Jigsawwasright
Remelem nem lesz ebbol is coniction, mert akkor rosszul leszek... komolyan. van itt valaki, akinek volt kedve a convictiont ketszer kijatszani? nem hinnem, mert az lebutitott akciojatek lett. ugyan akciojateknak jovolt, de splinter cellnek sz@r. (olyan ez mint a casino royal a James Bond filmek kozt...)

Szoval csak remelni tudom, h nem all be a Hitman sorozat is a tomegjateknak keszult alkotasok soraba.
21.
21.
Mortis
Nem tudom honnan, de van egy olyan érzésem ,hogy bosszú sztori lesz...Hangulatos trailer, nincs vele semmi baj. :)
20.
20.
mugen
Hát ezt nem csinálta meg silent assasin besorolásra :D. Amúgy nagyon ütős a trailer, várós. És szerintem is Diana a spiné.
19.
19.
kebi90
18.
18.
hakydakillah
10. Sőt, ha igazi Hitman trailer lenne, akkor még arra is lett volna ideje, hogy mielőtt kiszúrja őt a csaj, csinál a zuhanyzásáról pár fotót, és feltölti frászbúúkra. :-D

Remélem tényleg nem lesz annyira lebutítva, mert tetszett az a sok lehetőség. Szerettem a kihívást, az egyes variációk megtalálásának lehetőségét.
16.
16.
lackosor6
#9: Ámen! A hitman fan azért hitman fan, mert képes tucatszor újrakezdeni egy mentést, hogy tökéletesre csinálja meg a pályát! Ha minden egyértelmű, hol van benne a kihívás??
15.
15.
peter.biro
IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN !!!!!!
14.
14.
Hubert Cumberdale
#9: Monjuk van benne valami :)
12.
12.
Józsi_Doe
A zuhanyzó nőt késsel kellett volna Psycho-san.
10.
10.
shatterhand
a trailer bár hangulatos, de ez nem hitman
ha igazi hitman trailer lenne akkor észrevétlen ölné meg a csajt:)
9.
9.
shatterhand
#3: Kapásból látod a silent assassin rangot elérő megoldást. Többet nem mész arra a pályára mert minek.
Eddigi részekben majd minden feladatot meg tudtál csinálni elsőre. A profi megoldásokhoz kellett ismerni már a pályákat.

Folyatatva. Ha annyira lecsökkentik az élvezhetőséget,hogy mindent láss egyből akkor azzal a szavatosságát is lecsökkentik. És aztán nem lesz olyan,hogy hallasz új tippekről, lehetőségekről.
Komolyan ezt szeretnéd? Azelött is írtam már,hogy ott az easy fok és lehet darálni. Aki profin szereti játszani, az had ugorjon már neki többször is a tökéletes merénylet kedvéért.

Ennyi erővel minek szenvedni trófeákért is egy játéknál. Sírjunk,hogy hadd platinázhassunk ki minden játékot 1perc alatt. Azt éljen a jövő.
8.
8.
toniote
#5: épp erre gondoltam énis.
7.
7.
toniote
6.
6.
lackosor6
Áááhh had kössek bele! Csak egyik a célpont (a videó szerint a csajszi) a többiek csak smasszerek, akiket járulékos kárként számolnak el az év végi leltárnál...XD
5.
5.
lackosor6
Csak nekem tűnt fel, hogy a csaj a zuhanyzóban Diana, a korábbi összekötőnk?? Halgassátok, amikor megkérdezi "forty-seven"??
4.
4.
huszti
#2: azért korábbi részekben is elég változatos volt a kivégzés :D áh, de imádtam az összeset. alig várom már ezt is!
3.
3.
Hubert Cumberdale
#2: Én arra gondolok ezekben a változtatásokban, hogy egyértelműbbé teszik a lehetőségeket és nem kell egy mondjuk magamfajta hülyének órákig körözgetnie, hogy rájöjjön a legmegfelelőbb megoldásra. Legalábbis remélem íígy lesz. :p
2.
2.
McDuff
ez a trailer bitang jóra sikerült,de ez csak egy előzetes,sajnos még mindig nem hagynak nyugodni azok hírek,miszerint le fogják egyszerűsíteni a játékmenetet:/
remélem azért "precíz sunnyogás" és beépülés is benne marad a játékban,viszont nekem ezek a változatos,ám brutális kivégzések is tetszenek,én ezeket is hiányoltam a korábbi részekbe(igaz azért nem ilyen mennyiségben xD),de viszont ezeket nem úgy szeretném látni,hogy a lopakodás kárára menjen...
1.
1.
attila 999
azannnnyjat de jooo leszz ez is. a csaj benne zuhanyozhatna nalam is haha
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...