E3 2011: Új játék érkezik az X-Blades alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Konami ugyan számos bejelentéssel szolgált a kiállítás előtt, azért ezekre a napokra is maradt még abból a mágikus puskaporból. A kiadó a minap bejelentette a Blades of Time készültét, amelyet a szexi főhősnőt szerepeltető X-Blades alkotói készítenek majd el.

Sőt ha már így alakult, a főszereplőért nem is mennek a szomszédba a Gaijin Entertainment srácai, a Blades of Time-ban ugyanis ismét Ayumit irányíthatjuk majd - az már nem derült ki, hogy a történet mennyire fog kötődni az X-Bladeshez.

A játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik majd meg a Konami kiadásában, a jövő év első negyedében. Az első kiadott kép alapján a grafika észrevehetően komolyodott, az első információk szerint pedig a játékmenet is javult: a hack & slash 40 különböző közelharci támadást tartogat, amit különböző mágiák fognak kiegészíteni. Hősnőnk ismét kincsvadászosdit játszik majd, egy egzotikus szigetre indul, hogy felkutasson valami rejtélyes szajrét. A játékban kooperatív és kompetitív multiplayer mód is lesz: előbbiben a játék történetét játszhatjuk végig egy haverunkkal, míg utóbbi szimpla deathmatch csatákat ígér.

2.
2.
Mortis
Na, ha javítanak a történeten, a fejlődésen s a komplett játékmeneten, akkor megérdemelhet egy minimális figyelmet, mert az előző rész borzalmas volt.
1.
1.
Az x-blades aranyos volt, csak 5 perc játék után elkezdett az ember ásítozni, 10 perc után bólogatni és max negyed óra után szimplán elaludt ! :) Ez a kép pedig borzalmas ! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...