E3 2011: Battlefield 3 - háromszor annyi DLC

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Az biztos, hogy óriási csata várható az ősszel a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Battlefield 3 között, az már viszont most borítékolható, hogy extra tartalom terén utóbbi fog győzni: az Electronic Arts a befektetőinek mondta el, hogy a játék háromszor annyi DLC-vel érkezik, mint a Bad Company 2.

A Battlefield 3 október 25-én jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, így ugyan pont beelőzi az új Call of Dutyt, azonban abban szinte biztosak lehetünk, hogy kiélezett harc várható a két kiadó között. Az Electronic Arts azt szeretné elérni, hogy az emberek sokat és sokáig játszanak a játékával, ezt pedig DLC-áradattal fogja segíteni.

A kiadó egy befektetői hívás alkalmával jelentette be, hogy a Battlefield 3 háromszor annyi letölthető tartalmat kap majd, mint közvetlen elődje a Battlefield: Bad Company 2. Ha ez igaz, nem akármilyen felhozatalra számíthatunk: a Bad Company második része hét kiegészítőt kapott, amiből kettő volt nagyobb csomag - ha csak ezekkel számolunk, akkor is hat DLC érkezésére várhatunk. A játék első kiegészítője egyébként a Back to Karkand lesz, ami a Limited Edition részét képezi.

Az EA egyébként is ráfekszik a letölthető tartalmakra, legyenek azok exkluzívak, vagy sem: a Sony konferenciáján bejelentette, hogy a Need for Speed: The Run hét exkluzív autóval, az SSX a Fuji heggyel bővül a PS3-on, míg a Battlefield 3 mellé a Battlefield 1943 című játék jár majd ajándékba ezen a platformon.

A Gamefront az állítólagis gépigényt is megszerezte: az EA nem erősítette meg, hogy a követelmények valódiak lennének, de azért álljon itt a lista, hátha tudunk belőle okulni.

Minimális gépigény:

  • Windows Vista vagy Windows 7
  • Core 2 Duo processzor (2 Ghz)
  • 2 GB RAM
  • DirectX 10 vagy DirectX 11 kompatibilis videokártya 512 MB memóriával
  • 15 GB szabad hely a lemezes változatnak, 10 GB a digitális kiadásnak

Ajánlott gépigény:

  • 64 bites Windows 7
  • Négymagos processzor
  • 4 GB RAM
  • 1 GB-os videokártya (GeForce GTX 460 vagy Radeon HD 6850)
21.
21.
Necreon
#4: A BF3 PC-re készül, 64 helyett 24 fős csaták lesznek konzolon és egy szénné butított grafika hogy vigye a te csodálatos konzolod is stabil 30 fps-el, amennyi a korlát lesz, mint minden konzol játékban.
20.
20.
Necreon
#19: Játszottál te a játékkal? Ugye tudod hogy 7 map pack-nek titulált DLC-nek még kevésbé sem mondható extra ingyenes cucc abból állt hogy már meglévő pályákat hagytak már meglévő játékmódokban is játszani, mert alapból nem lehetett? Igen ez volt az ingyenes DLC. Egyébként tényleg kaptunk 3 új (új a frászt, BC1-ből hozták át) pályát, ez dicséretes, de ne a "8 ingyenes map pack" így leírva nagyon megtévesztő.
19.
19.
Cuppak
#15 KB 10 db pálya volt ingyenes BFBC2-ben , 8DB Map pack volt ingyenes , az utolsóban 4 egyedi új pálya.
18.
18.
Hubert Cumberdale
#17: hé ne mis ezt írtam! XD A második "mindlesz" helyett az volt, hogy Problem ektivízsön?
17.
17.
Hubert Cumberdale
#15: Úgy tudom ez mind lesz. ez mind lesz. :D
16.
16.
Mortis
Nagyszerű...Tényleg az. Szánalmas ez a DLC-zés. Főleg az, hogy ettől várnak előnyt a CoD-dal szemben...Ez biztos jobb lesz, de ilyen lépések nem kellenének.

A minimum gépigény meg meglepően alacsony!
15.
15.
biohazard rex
bajuk hogy kevés a játékos?
Én tudok egy megoldást amivel nem veszítenék el a játékosokat!
1. alkossanak egyedit.
2. Legyen co-op mód
3. ne dobjanak minden évbe piacra vmi battlefieldet/medal of honort.
4. sok ingyenes extra tartalom.
Probléma megoldva!
14.
14.
Quent1n
#8: Nekem se jön be ez a HUD túlságosan, a GRAW-ot idézi. :)

Kontroller vs egér/bill. Megszokás kérdése. Szerintem egér/bill mindent visz, ergo konzolon nem is FPS-ezek de csak azért mert a PC vezérlését szoktam meg. :) Ennek ellenére töb millió ember vígan tolja az FPS-eket kontrollerrel szóval nincs gond vele ,amíg egymással multiznak tökéletes.
13.
13.
K/G.
#9: De, elég. Hiába bizonygatod az ellenkezőjét, nem lesz így. Ha igazad lenne, nem produkálnának hatalmas eladásokat az FPSek konzolon, nem lennének konzol exkluzív FPSek. Egyébként is hülyeség az egeret a kontrollerrel összehasolítani. Ki nem szarja le, ha pontosabb az egér, hiszen nem pcsekkel játszik az ember, hanem más konzolosokkal,a kiknek szintén joy van a kezében.
12.
12.
shatterhand
Azért remélem az a sok DLC nem olyan lesz mint a BC2 elején: XY meglévő páláyn most már lehet rusht nyomni, XY meglévő pályán most már lehet squad deathmatchet játszani,stb,stb. Persze azok ingyen voltak csak értelmük nem volt.
11.
11.
shatterhand
A kontroller addig jó míg a másik oldalt nincs tele egeresekkel.
Simán játszható és nem szenved az ember. F1es versenyt se jó összehasonlítani egy DTM futammal.
Egérrel gyorsabb,pontosabb az ember ez tény. De joyyal csak annak nem megy aki úgyse ahhoz volt hozzászokva.
10.
10.
rowley
azért az az 512mb-os videókártya eléggé para :D minimum követelménynek.. :( még ha szóbeszéd akkor is
9.
9.
ribizly
#7: Szenvednél, ha egymás mellé raknálak egy PC-s jáékossal, és mondjuk ő jönne bill/egér kombóval Te meg nyomathatnád a kis kontrollereddel a témát.
Lehet, hogy az autoaim meg az assist sokat segít és már nem szenvedsz, de úgy nem is annyira skill-es a dolog... ;)

De, hogy ez mennyire igaz:
Egyik haverom az L4D-t nyomta xbox360 kontrollerrel. Amikor multiztunk egészen jól is ment Neki is a dolog nem volt gond. Egészen addig, amíg nem mentünk extreme szintre. Ott belátta, hogy a kontroller nem megfelelő már arra s szintre, amit a játék megkövetel...

Szóval tapasztalat: nem elég fps-hez a kontroller, akárki akármit mond.
8.
8.
#2: Jó de a Bad Company 2-ben alig volt pálya, és a DLC-k (Vietnam-ot kivéve) 2-2 pályái ugyanazok voltak csak átalakítva más game mode-ra.

Nekem egyedül a HUD design nem tetszik (nem COD-al szemben mondom) hanem ez ugyanúgy néz ki mint a Medal of Honor-os, picit talán tupírozva, de ott se tetszett valamiért bántja az érzékeim :( sajna..de talán valami custom hud :D
5.
5.
huszti
4.
4.
nex25
ide nem gépigény kell hanem konzol ;)
3.
3.
mephi
Ha van eszük, márpedig van, egyik másik DLC-t ingyen fogják adni, és akkor ezzel is több embert tudnak megnyerni maguknak. Na meg oda lehet pirítani a másik oldalnak, hogy mi ezt is megtesszük a játékosokért.
Ha jól csinálják pár év és kiegyenlítődhet a két játék eladott mennyisége, és idővel akár fordulhat is a kocka, ahogy azt már írtam.
2.
2.
Gilberto
Nem az Activisionröl beszelünk... ^^ A Bad Company 2-höz csak a Vietnam volt fizetös, de azzal gyakorlatilag egy uj multit kaptal.
1.
1.
huszti
háromszor annyi pénz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...