E3 2011: Képeken és videón az új Ridge Racer

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 9.
  • Videó
Link másolása
Normális esetben ennyi naftával a Ridge Racer eltűnhet a túlkínálatban szenvedő piacon, a Namco Bandai ennek ellenére bizakodva tekint arcade autóversenyük legújabb tagjára. Városi környezet, forgalommal szembeni száguldás, végletekig egyszerűsített játszhatóság, cool zenék és csodás verdák - ismerős?

A Ridge Racer Unbounded E3-as trailere nem igazán az adrenalinpumpáló akcióra, inkább a stílusos rombolhatóságra helyezi a hangsúlyt: pusztísd el az ellenfelek verdáit, passzírozd őket a szalagkorlátra! Kicsit burnoutos utóízt érzünk a szánkban, de ettől eltekintve az első játékmeneti percek nem győztek meg minket túlzottan.

 

 

Külcsínre nem lehet panasz, kellően lágy színvilág, részletes autómodellek, egyedül a tükröződés kicsit lassú, de egye fene - még bármi kisülhet belőle!

Megjelenés 2012 elején, PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

11.
11.
air 2
Még playstation 1-en játszottam.De sztem ez a műfaj már lefőtt!
10.
10.
Neo1989
9.
9.
Darox
ha eléggé pörgősek lesznek a versenyek jó játék lesz!
8.
8.
TryGun
jaj istenem de unom már hogy állandóan a Burnout-tal jönnke hogy tök olyan mikor a split second-hoz inkább hasonlít abban is tisztára így néztek ki a kocsik is csak ebben nem aktiválhacc csapdákat.
7.
7.
BloodyDeath
Nekem tetszik. Meg ahogy elnéztem a kocsikat lessz benne tuningolás, legalább is nem kész kocsikat tolnak az orrunk alá hogy nesze csapass hülye gyerek.
6.
6.
BloodyDeath
Nekem azé tetszik. Meg ahogy lnéztem a kocsikat, remélem lessz benne tuning
5.
5.
cast22
Háát ez a videó alapján egyáltalán nem tetszik.. és miért pont a játékmódokat akarják így kihangsúlyozni? minden ilyen típusú gameben ezek vannak..
4.
4.
shatterhand
a ridge racer sose volt a kedvencem
3.
3.
hakydakillah
Kellene a játékhoz egy jó ütős alcím, pl: Rigde Racer:Burnout Copy Edition :-D
2.
2.
gucho
inkább egy új Burnout
1.
1.
Wizard8
Hát nem valami meggyőző... :s
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...