E3 2011: Ace Combat: Assault Horizon videók

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 9.
  • Videó
Link másolása
Az Ace Combat széria immáron 15 éve boldogítja a felhőtlen szárnyalásra vágyakozókat, egy csapásra kedveltté téve a modernkori vadászgépek hangrobbanását. A kétszárnyúak mellett ezúttal a helikopterek botkormányai mögé is bepattanhatunk, csekkold a Project Aces legfrissebb hegesztését!

Ami PC-n a Lock On, az konzolon az Ace Combat - nyilvánvaló alaptörvény, bár ez utóbbi némileg árkádosabb játékélménnyel kecsegtet, de a számos robbanás, a dogfightozás és a feltétel nélküli filmszerűség csak a javára válik. A fejlesztők a mai divat szerint visszakanyarodtak a sorozat alapjaihoz és csak ahhoz nyúltak, ahová feltétlen szükséges. A végeredménynek idén októberben örülhetünk Xbox 360-on és PS3-on.

12.
12.
hakydakillah
11. aha, de annak a vége rohadt UFO sítlusú volt, tiszta Függetlenség napja, főleg a vége, mikor berepülsz az óriási hajóba, és keskeny folyosókon repülve kell eljutni a központhoz, és szétlőni azt. Mondom, pont ezért volt Függetlenség napja koppintás szaga :-D
11.
11.
Mortician
#10: Így már rémlik mire gondolt. Az AC3-ban az általunk használt gépek létező típusok voltak, azonban az ellenséges gépek között volt néhány fiktív gép. Azok tényleg elég eltúlzottak voltak.
10.
10.
hakydakillah
8. tudtommal is csak a AC3 vége ment át ilyen futurisztikus vacakba, de a többi nem + a repülőkkel kapcsolatban sincs igazad... Szóval valamivel nagyon kevered...
9.
9.
Mortician
#8: A második résztől kezdve az összes epizódhoz volt szerencsém (-PSP), és jóformán csak létező gépek voltak benne. Rendszeresített, kivont és kísérleti gépek egyaránt. Akkor milyen mangás borzalmakról beszélsz? Nem kötekedek, csak érdekel, hogy nekem maradt-e ki valami az emlékezetemből.
8.
8.
air 2
Végre már rendes háborús környezet!Valós vadász repülőkkel.Nem úgy mint az előző részekben,kitalált futurisztikus, mangás borzalmakkal.Úgylátom kezd komolyodni a sorozat.
7.
7.
Mortician
#2: Ace Combat még soha nem jelent meg PC-re, csak konzolra.
6.
6.
Neo1989
5.
5.
shatterhand
#4: mármint a repülős játékokat bírod
mert ebben szimuláció nem nagyon van (max a tolóerő:)

De ettől még konzolon a legjobb repcsis játék.Hangulata meg rendesen odab..sz, ha tud figyelni az ember a beszélgetésekre harc alatt.
4.
4.
wigyory
Bassszus, ez nagyon jó game lesszz! Vevő vagyok az elsők között az már tuti!
Birom a szimulátorokat, és régóta kedvelem a combat sorozatot.
2.
2.
Ghost16
Nem jön PC re???????????????????
1.
1.
Ghost16
zsíííííííííííííííííííííííííííííír :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...