E3 2011: The Witcher 2 X360-as képek és video

  • Írta: InGen
  • 2011. június 9.
  • Videó
Link másolása
Egy emberként sikoltott fel az Xbox 360-as tábor, amikor kiderült, hogy az utóbbi évek legjobb szerepjátéka, a The Witcher 2 megjelenik a konzolra is. A lengyel CD Projekt pedig nem pazarolja az időt, a programozók ezerrel dolgoznak, így az E3 alatt már meg is mutatták a játék Xbox 360-on futó verzióját.

Már a bejelentés előtt is azt nyilatkozták a fejlesztők, hogy a The Witcher 2-t eleve úgy készítették el, hogy később majd passzoljon a konzolokra is. Nos, úgy látszik a PS3-as verzióra még mindig nincs sok esély, de a korábban már bejelentett X360-as változat nagyon is valós: az E3 alatt már mutogatják is bőszen.

A konzolos verzió minden hibajavítást és DLC-t eleve tartalmazni fog, amit a PC-s változaton elkövettek vagy elkövetnek a megjelenés után, így egy végletekig kiforrott, atomstabil és tartalommal teli The Witcher 2-t élvezhetnek majd az Xbox 360 tulajdonosok.

2.
2.
Meg is érdemlik, hogy még több bevételük legyen, mert egy kifejezetten jól összerakott játékot sikerült csinálniuk, az apró problémáktól eltekintve. Én csak azt szeretném kérni tőlük, hogy a következőt is csinálják meg pc-re és onnan butítsák le konzolra és ne kövessék el azt a hibát, mint a Crytek. Ennyi!
1.
1.
LtGlove
Jól van na. Csak adják már ki. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...