E3 2011: Star Wars: The Old Republic - teljes intró

  • Írta: InGen
  • 2011. június 9.
  • Videó
Link másolása
Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen. Úristen.

A sith ezer évnyi távollét után visszatér, és kirobban a brutális háború a Köztársaság ellen. Hölgyeim és uraim, itt van a The Old Republic atomi szinten durva, 6 és fél perces, teljes CGI intrója.

77.
77.
Tharathiel
#76: Még annyit hozzátennék, hogy nem, nem vagyok hülye, tudom, hogy ez csak egy trailer, és nem ilyen a játék...viszont szerintem hűen szimbolizálja azt.
76.
76.
Tharathiel
Hát, az összes Star Wars-os klisé jelenetet egybegyúrták...("Zavart érzek az erőben, A jóságos jedi mester szembeszáll a gonosz sithekkel, míg a tanítvány elmenekül, de még Han Solot is egybegyúrták Jambo Fettel...) nem értem mi tetszik ebben ennyire az embereknek, egy fikarcnyi új nincs az egész játékban, csak rókabőrök tömkelege...gratulálok...
75.
75.
MaxiJets
ha ez nem hozza meg a kedvet a játékhoz, akkor semmi... filmbe illő.
74.
74.
McDuff
kár hogy játékhoz semmi köze...
73.
73.
Lordnekroseth
Gore azt kihagytad amikor elkezdesz farmolni mert szart sem ér a karaktered ha nem kockulsz heteket a játék előtt. Persze aki élvezi hogy leszedik instant hajrá. A farmolás meg nemcsak az "ugyanojan gameplay" en megy túl de már az eredeti koncepcióját amiért leülsz játszani is elveszi.
72.
72.
gorezalan
szep trailer. csakhogy ez is olyan, mint a wowos trailerek, nezed h azta, mien jo huu de fasz, aztan a segged a hideg falhoz er, es felebredsz, amikor belogolsz :DDD kezdve a trailerhez semmit sem hasonlito grafikatol a minden rpg-ben ugyanolyan jatekmenetig egeszen addig, amig erzed, h ez egy jatek, es semmi koze ahoz az erzeshez, amit a trailer kozben ereztel :D ez is ilyen. de szep
71.
71.
hedzsooo
...Ez amugy a "Return" nevu cinematic trailer az E3-rol. 1 masik is van, "Choose" nevvel, erre tessek:
http://www.youtube.com/watch?v=p2xUl24iKbg&feature=player_embedded

PC RPG rajongok ide is benezhetnek, ha a Face Book sem idegen toluk: http://www.facebook.com/pages/PC-RPG-community/111044738978377
70.
70.
hedzsooo
Mar latom magam elott, ahogyan a jatek megjelenesekor a Fold nepessegenek a fele nem mozdul el otthonrol es megismeri a sajat sotet / vilagos oldalat... XD :-D
68.
68.
Lordnekroseth
Hát már legalább egy hete fent van a neten,de azért Kurva jó! Sajnos magát a játékot nemhogy nem ellensúlyozza,de talán még jobban ki is hangsúlyozza hogy ez csak egy trailer,a játék nem ilyen jó. Amúgy nem wow klón,egészen egyedi,az hogy sok dologban megeggyeznek azért van mert mind a kettő mmo-_- . A grafika a saját szintjéhez képest elmegy,inkább az animációkra panaszkodnék. És mint a legtöbb mmo-ban a sillek egyszerűen nem elég látványosak,vagy nncsennek öszeláncolva az ellenség mozgásával,vagy ami mégroszabb a saját karakterünkével. És ha azt nézed a saját skilljeid nézed a játékidőd úgy 70% ban az elég szar........De azért nagyon drukkolok neki. Márcsak a Star wars sága fellendítheti.
66.
66.
balint23h
#65: Jaj ne így este ez fájt:D
65.
65.
adriano28
egy valamit nem értek :S
oda felülre a kék négyzetben vagy 100x kivan írva a nevem, MIÉRT?? ennyire népszerű vagyok már itt a földön?:D:D:D
64.
64.
Dezseee
#20: A válasz egészen egyszerű...mert ez egy mmo.A játék készítői nyilván azt szeretnék,ha minél többen játszanák. Ha csak a 200.000 forintos gépeken futna,az eléggé korlátoznál a játékosok számát. Mivel ők emberenként kapnak pénzt,egyértelmű hogy az az érdekük hogy minél többen tudják játszani. Anno ezért voltam ki amikor fikázták a wow grafikáját....és most megint,hihetetlen hogy ezt mért nem tudják megérteni az emberek.
63.
63.
Mortis
Huhh, ez nem volt semmi! Volt pár gázos beszólás, de ezen kívül minden rendben ment. A zene pumpálta az adrenalint rendesen. A szereplők szerethetőek voltak, de remélem a legközelebbi videó sith-szemszögű lesz.
Sokat várok ettől a játéktól...
62.
62.
Hubert Cumberdale
#40: Na bakker akkor át lettem vágva. Néztem gyorsba pár vidit és tényleg durca lesz. (akkor ezt a részt visszavonom)
61.
61.
Richi12
ez egy nagyon ütős anyag tényleg ezek a harcok hiányoztak nekem a 6 filmből meg a többi (milliónyi) star wars produkciókból!!!!!
60.
60.
Dogmatix
vmiért nagy bukásra számítok. Remélem tévedek :)
59.
59.
Slik
gameplay-t a népnek !!!
57.
57.
Cuppak
<3 Star Wars !!!!!! Kedvenc film :D imádom a sorozatot , remélem csinálnak egy Jedi Academy szerű játékot :D , ez az MMO wow irányítással nem jön be :(
56.
56.
m1cZ
#54: 99,9% azt mondom neked hogy az irányítás a wowban megszokott lesz
55.
55.
adriano28
#41: a wowban nekem csak egy negatívumom van a skillek túl egyhangúak, nincs bennük semmi látvány
nekem fontos hogy ha egy ilyen játékban legyen jó látványos skillek
gondolok cabal online-ra látványos skillek, bár maga a játék rossz
silkroad online itt is látványos skillek stb
54.
54.
adriano28
csak egy kérdés
az irányítás érdekel ebben csak
olyan lesz mint wowban (egér+wasd+ skillek 123..-on
mint silkroad online ban( egér+ skillek 123.. on)
vagy mint star wars academy-ben ( wasd + egér(en vannak a skillek)
mert néztem egy videót nem tetszett az irányítása, de merem remélni hogy nem ezt a játékot láttam
53.
53.
Csabb
A kalapos smuggler ODABASZ
52.
52.
m1cZ
#43: egyszerű :)
ad 1. Egy komoly pc-t venni, meg 3 havonta spórolni 5000Ft teljesen más dolog. Ha nem csapod szét mindennap magad akkor össze lehet az spórolni :)
ad 2. Maradjunk annyiban, hogy próbáltam, már zéróra levenni grafikát mmo-nál... ha erős a motor és nem 2020-as a géped, akkor az laggolni fog... annyit nem lehet állítani a graffikánál
51.
51.
kebi90
#21: Valami olyasmi kéne, a játék nem tetszik. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...