E3 2011: Csak októberben jelenik meg a Rage

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 10.
  • Csúszás
Link másolása
A nagy expós fejrázás alkalmából frissítette az id Software a Rage honlapját, ahol sajnálatos módon módosították a játék megjelenési dátumát is. Nos, a cím csúszik, még akkor is, ha csak keveset. Carmackék eddig még soha nem jöttek ki néhány csúszás nélkül, remélhetőleg ez már az utolsó.

A Rage honlapja október eleji megjelenéssel illeti az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában boltokba kerülő verziókat, a korábban érvényes, szeptember második hetére tehető időpontot figyelmeztetés nélkül tolta el a dallasi csapat.

Az id Software lövöldéje jelen állás szerint október 4-én érkezik a tengeren túli boltokba, míg az Egyesült Királyságban október 7-én vehetjük át a Rage lemezét, három héttel az eredeti szeptemberi dátumok után.

FPS fronton viszont ez az időszak a "vihar előtti csend" szinonímája, hiszen azon a napon "csak" a Dark Souls, a Twisted Metal és a mást stílust képviselő The Darkness II állhatja útját, míg a BF3 és a Modern Warfare 3-ra pár héttel később látja meg a napvilágot.

Nem vagyunk meglepve a Rage újabb csúszásán, szinte már mi éreznénk magunkat kényelmetlenül, ha az id végre tartaná a szavát. Reménykedjünk, hogy ez már a legvégső időpont.

8.
8.
Vopesz
#4: Esetleg Arkham City, Deus Ex :) Én is nagy szarban vagyok, hogy mi maradjon ki, pedig ki kell maradnia pár dolognak, mert se pénzem, se időm annyi.
7.
7.
csak nehogy a Skyrim -ig csúsztatgassák, mert ha mégis, akkor nagy íveben le fogom sz..ni eme igazán ígéretesnek tűnő játékot... :P
6.
6.
p3ti
nem értem miért adják ki az összes jó gammát év végére ... lesznek nagyon erős címek , amivel sokan fognak játszani , ezért el nyomják a többi jó gammát :(
4.
4.
taihell
úristen ne is folytasd ezeket a címeket :D egyre jobban fáj a szívem azért mert vmit tuti ki kell majd hagynom :(
3.
3.
hihi. ez egy ilyen szemét év lesz, már rég látszott ! :) Meg kell lassan vennem a Witcher2-t, majd a Skyrim-et, aztán itt lesz a DNF és ügye ez is. Még "szerencse", hogy a ME3 áttolódott jövőre és hogy nem multizom, így se a cod, se a bf nem érdekel, egyik sem képvisel számomra értéket... :)))

A csúszás, meg úgy általában az időzítés tökéletes, addigra szerintem pont lesz pár alvásra alkalmatlan estém, hogy erre "pazaroljam" ! :)
2.
2.
taihell
Úristen és ezt hogy fogja birni a pénztárcám? Így is előrendelve a GoW 3 Epic Edition, BF3, és hamarosan az AC:R Collector is elő lesz... ez az év igazi gyilkos az anyagiaknak :D
1.
1.
daenath
No problemo, addig csak el lesz a jo nep :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...