E3 2011: Még több Star Wars: The Old Republic

Link másolása
Az E3-nak már vége, de az információ- és videóáradat nem akar alább hagyni: még mindig van egy-két érdekesebb anyag, amit muszáj megosztanunk veletek. A Star Wars: The Old Republic cinematic előzetese óriási sikert aratott, de vajon a játékmenet is ennyire fekszik mindenkinek?

Új gameplay videót adtak ki a Star Wars: The Old Replubichoz. Ezen a kis videón egy Sith harcos tatooine-i küldetését követhetjük végig, a felvétel  tizenegy percen keresztül mutatja meg, mit várhatunk a készülő játéktól - közben Dallas Dikinson produkcióvezető kommentárját hallhatjuk.

Megjelent még egy videó, ez egy új ellenséget mutat be egy jó pár éve letűnt népről, mely már a Köztársaság és a Birodalom előtt is jelen volt a galaxisban...

48.
48.
Mortis
Nekem még mindig bejön. Nagyon látszik rajta, hogy MMO, nagy kár, hogy fizetős, de ezek nem képesek eloszlatni a hamisíthatatlan SW-hangulatot s ez nekem elég. Ha lesz rá elég pénzem, akkor beleölöm ebbe. .:)
47.
47.
Lordnekroseth
Mikrotranzakció a leggecibb dolog egyébként amit láttam. Atlantica online al barátom először csak azért játszott mert legalább az ingyen van meg milyen jó a hangulata...aztán beleölt 200k-t. És abbahagyta úgy 3 hónap mulva. Persze valaki ezt megteheti. A durva része viszont az hogy aki továbbra is játszott volt nem egy aki folyamatosan havonta legalább 20-40k-t beleölt. A másik....ki rinyál hogy fizetős...ha az ha nem nekem akkor sem fog szerintem kelleni...ez a gameplay vid elijesztett kellő képpen. A másik meg...KI A HALÁLT ÉRDEKLI mennyi pénzt folytottak bele a fejlesztők..az az ő dolguk ezt a kibebaszott telefonos társaságoknál is úgy szívből gyűlölöm. Bemész megvenni a galaxy tabot xy pénzért amiért hirdeti..aztán szarakodsz hogy ő most elküldi hitelbírálatra-_- te meg csak lesel mi a fakkot csinál és hogy mi közöd van hozzá. Adja oda és kifizetem az árát. Amúgy meg....ha profitot akarnak ne szarakodják el 5-6 évre...ennyi.
46.
46.
m1cZ
#38: személy szerint én utálom a mikrotranzakciós rendszert... az endgame részben úgyis az fog "elpicsázni" mindenkit, aki több pénzt öl bele a játékba, aki meg nem költ többet rá, mint egy havidíj annak semmi esélye. Kinek jó ez? :)
44.
44.
adam222
nem tudom mit rinyálnak itt az emberek , hogy fizetős lesz ... meg lett mondva , hogy sokba került a játék fejlesztése és ha mondjuk megvennéd 10000 ft -ért akkor nem hozná vissza az árát , ezért havidíjas .
Az biztos , hogy mikor megjelenik én már aznap megveszem :) és ha jól számoltam olyan 2-3 hónapig kb fel sem fogok kelni mellőle :D
43.
43.
dareal
#38: jaj hagyjuk. gw és társai, perfect world, silkroad stb. hagyjuk.
42.
42.
Lordnekroseth
MEgjegyzem Gw már azelőtt ingyenes volt mielőtt BÁRKI akárcsak kitalálta is volna a mikrotranzakció szót a játékiparban. Mégis kurvára tapon birtak maradni. Sőtt 3 kieget kiadtak,az utsó már igazán profi volt. A játékstílusok mégcsak hasolnó sem votl a többi mmoéhoz,igazán egyedit alkottak,mégsem stárolja őket senki mint a blizzardot. A másik hogy wow ide wow oda. Lehet hogy összeségében nagy szám,de minnél jobban a felkapottsága miatt sztárolják és nem magáért a játék szuperül megírtsága és ötletessége miatt,addig ugyanarra van kárhozatva mint minden hype...10 év mulva azt sme tudod mi volt. Ahogy biztos vagyok hogy kurva kevesen vannak olyanok akik tudnának 10 évvel ezelőtti hypeokat mondani....Amellett mégcsak közel sem az első mmo volt és mégcsak közel sem alkotott egyedit,mert a játék rendszerének több mint 80% át már más játékok használták mire kijött. Grafikailag sem alkottak nagyot,egyedül a player supportjuk ami igazán kurvára kiemelkedő. De ezt meg az rontja le hogy kell is mert ANNYIRA kurva sok a faszkalap. Az hogy napi 2-3 szor beszélek a gm el mert egyszerűen képtelenek az emberek normális emberi viselkedésre benne a blizzard hibája. Meg a retardált loot és itemrendszere miatt van. Szóval
41.
41.
giga321
Szerintem idővel ez is ingyenes lesz majd amit én ki is várok. Mint pl : Champions Online, vagy a nemsokára visszatérő A.P.B. ( gyengébbek kedvéért , All Points Bulletin) , meg hát nem igazán MMO de az NFS WORLD ONLINE-t is ingyenessé tették azt hiszem mert eredetileg csak 10 szintig volt free utána ha fejlődni akartál fizetni kellet de most már fejlődhetsz nyugodtan.
40.
40.
Hab
#38: Nem unod hogy minden Old Republic-os hírnél azért sírsz mert nem lesz ingyenes? Én már marhára!!!
39.
39.
Lightplayer
/off
Amíg lesz WOW és lesznek MMO-k, mindig is összefogják hasonlítani :D
/on
Én nem hiszek a mikró tranzakciós MMO-kban, nekem mindig többre jöttek ki mint a havidíjasok :D
38.
38.
Ecneb
Nem azért, de nem kevés ingyenes mmo létezik, amik még meglehetősen hangulatosra is sikeredtek, és ugyebár a GW2 sem lesz kutya...mégis ingyenesek! Hogy is van ez?
37.
37.
Gubi
#32: Igen ez egy MMO lesz, mint az már a hozzászólások felében le lett írva, de erre a kérdésre tényleg 1 másodperc alatt választ adhatott volna számodra a Google.
36.
36.
A fényfütyit nem nagyon használja benne:D
35.
35.
PcSanyko
#34: Bravó,ide böfögsz egy "Google a barátod"-ot .....
34.
34.
Skyer
#32: Google a barátod.
#28: Nem az lesz.
33.
33.
adriano28
#28: akkor is WOW koppincs:D nem kell magyarázkodni :D
32.
32.
PcSanyko
Srry a kérdésért,akkor ezt most MMO lesz?
31.
31.
Lordnekroseth
Hát nem vágott földhöz....Ha nagyon subjektíven nézem is csak elmegy. Ha viszont már viszonyítom is pl akkor egy Gw2 eltiporja. Egyetlen előnye hogy Sw ami nagyon népszerű,a kérdés az hogy visza tuddják e adni a hangulatot az AKTUÁLIS JÁTÉK KÖZBEN is. Mert ha nem akkor hamar kifog fújni ott hogy kafa star wars...kb 4 hétig ez leköti majd az embert,ha maga a játék nem igazán jó.
30.
30.
adam222
#13: ha egérkattintással akarsz csapkodni játsz a ddo val vagy a vindictussal (utóbbinak nincs eu szervere proxy-zni kell de megy )
29.
29.
Tibor1142
Köszönöm, hogy elfogadtátok amit írtam.
28.
28.
m1cZ
#27: Egyáltalán nem... a több annál... nagyon sok újítás van benne, illetve teljesen más rendszert is használ egy két dologban. azért hasonlít a wowra vagy mondhatnám bermely MMO-t, mert ez a játék egy ki***** MMO.
26.
26.
m1cZ
#24: Tudtommal egyenlőre, csak egy töltő képernyőt kapsz... de később tervezik egy rendes űr megtervezését
25.
25.
simon 555
#10: Csak akkor lesz ingyenes ha sz*r lesz és nem fognak vele játszani:D
24.
24.
simon 555
inkább mutassanak már valamit a bolygók közti utazásról:D
engem az valahogy jobban érdekel mint ez mert még mindig nem tudjuk,hogy-hogy lesz.Csak megnyomunk egy gombot és ott vagyunk a kovetkező helyen?Vagy nekunk kell valahogy elmennunk oda afféle Sector Space-ben?
23.
23.
mdr88
#22: Mikrotranzakciókkal nem feltétlenül térülne meg a befektetett összeg, hiszen nem lennél "rákényszerítve, hogy használd és így valószínűleg elég kevesen vennék igénybe... másrészről, szerintem nem sok az a havi 2300-2500 körüli összeg amit sűrűn emlegetnek mint elképzelhető havidíj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...