Frenetikus Skyrim demonstráció érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
A kissé hatásvadász cím a The Elder Scrolls ötödik részének E3-as prezentációját takarja, amit még júniusban zárt ajtók mögött tekinthettek meg a kiválasztottak. Most érkezett el az idő, hogy jó minőségben, abszolút elismeréssel adózzunk a Bethesda soron következő eposza előtt.

November 11-e még irtó sokára lesz, a várakozás tetőfokára hág, ami nem csoda azután, amit az elmúlt évtized során a Bethesda letett az asztalra The Elder Scrolls néven, az mind-mind a szerepjátékosok alapvetésének számít. A Skyrim legutóbbi információi kapcsán ugyan nem voltak alaptalanok teljesen az aggodalmaink, mégis megenyhül a szívünk az alábbi képsorokat megtekintve. A technológia döbbenetes, legyen akár ádáz harc, lopakodás, rejtett helyek felfedezése, minden kalandor számára instant élmény következik most három részletben:

68.
68.
Extol
#62: Barátom, ez az E3-as demó videó, ha megnézted volna a Quakeconos demót ott az óriás zuhanása már javítva van. Tudtam hogy valaki megint megjegyzést tesz erre a jelenetre. Nézzetek körül azután írjátok a megjegyzéseket.
67.
67.
lacy8
Már az Oblivion is a Kedvencem volt szerintem ez is az lesz ! Gyönyörű táj érdekes lehet bóklászni kaszabolni a leg jobb ;ĐĐ

Crysist imádom de ennek a közelében nincs ^.^
66.
66.
Extol
Legjobb játéksorozat a világon a TES
65.
65.
Hab
Egyesek sztem túl sokat várnak el a játékoktól. Semmi sem lehet tökéletes, de nekem bőségesen elég az a tudat hogy sok száz órát fogok beleölni, csakúgy mint az Oblivionba. Crysis-hoz meg tényleg nem kéne hasonlítgatni.
64.
64.
princeps27
#62: sz@rd le, ez a gameplay a legelső játékból, eddig ebből a 24percől mutattak részleteket, simán kijavították már a hibákat. sztem
63.
63.
nagyon nem szeretek vitatkozni... (most sem fogok!!!) de nem annak kellene örülni, hogy jön egy nagyon jónak ígérkező játék... erre megy a "harc"... aki úgy gondolja van olyan játék amibe nem lehet belekötni, az linkelje a videót és rögvest lehúzom olyan szinten, hogy még magam is megbánom... hibát könnyű találni, abban mindenki nagyon jó... szerintem arról kezdjünk el beszélni ami tetszik... vagy én vagyok hülye.?.
62.
62.
Griffin
Egyetértek Netsu-val, az animációk időnként kicsit bugosak. Viszonyítási alapom nincsen, mert ez lenne az első TES-em (nem vagyok nagy RPG van de ez egyelőre bejön), más RPG-kkel meg nem hasonlítom össze mert mindenki beszól utána hogy közük sincs egymáshoz (néha joggal, máskor feleslegesen...). Nekem az pl nagyon feltűnő amikor a farkasokat nyírjuk ki asszem első videóban és az utolsó farkasnál jön egy kis animáció, amikor olyan mintha átmenne a kard a farkason. Nem megy bele a húsába, nem üti meg, csak átmegy rajta. Továbbá az óriás borzalmasan zuhan...
61.
61.
Csabb
#60: én lemértem, és 24 milimértert ment hátra.
60.
60.
Netsu
#56: Meg lehet nézni a videóban, mennyire hőköl hátra egy-egy igen erős csapás után. JOBB esetben hátramegy 2 centit, rosszabban meg mintha mi sem történt volna. Elhiszem hogy mennyire überbrutál a karakter, de azért a fizika törvényei rá is érvényesek. Egyébként meg fikázik a halál, ezek TÉNYEK, amiket a videóról LE LEHET OLVASNI. Kétlem, hogy én tehetnék arról, hogy te ilyen elfogult barom vagy, aki már gondolkodni is elfelejtett a nagy rajongásban. Pff!
58.
58.
Hát az biztos, hogy tartalom szempontjából messze üt mindent. A táj és az ellenfelek kidolgozottsága kicsit hullámzik, a vicc azonban az, hogy még a "csúnyább" részek is kellően kidolgozottak ahhoz, hogy meggyőzzön: akarom ! Ami viszont nagyon _NEM_ tetszik, az inventory rendszer. Ez a menü nekem annyira nem jön be, persze lehet, hogy játék közben kényelmes és kézre-álló lesz, majd meglátjuk. Sajnálom a The Witcher2-t, mert szerettem volna ha az lett volna az év szerepjátéka, de már látszik, hogy nincs esélye :(((
Beleélés világ, karakterek szempontjából (persze a TW2-vel már játszottam, ezzel még nem) egyenlőre amaz jobban tetszik, de ki tudja, ez még változhat.
57.
57.
xICEMANx
Brutál :D alig várom hogy toljam...
56.
56.
dzsiádzsó
#52: Nem a tartalommal jöttünk, hanem azzal magyaráztuk! MErt ekkora játéknál nem fogja tökéletesen dobni a fát a favágó, egyszerűen nincs annyi idő. Ti jöttök a Crysisos baromsággal ami egy szét scriptelt szar, egy 30x30 méteres városi pályán, ami lehet a legdurvább motorral fut, de Skyrim már most áll leesős, sokkal szebb tájak, megoldások stb, nem minden technika....
Aztán meg úgy tűnik te játszottál is vele, mert nem érzi meg a karaktered... Istenem gondolom az általános iskola első 8 osztályát se érezte meg, aztán ráfejelsz a D I-al GRAT! Okos gyerek vagy te, ha maga a stílus nem tetszik, vagy az TES, akkor nem értem minek jöttél ide fikázni. Elég világtalan lehetsz ha neked egy Crysis, vagy D I budget játékok nagyobb örömöt okoznak mert jobb az animáció benne... Úristen :D
55.
55.
#52: Tökéleteset soha sehol nem fogsz kapni. Csinálj magadnak ha annyira tökéletesség-mániád van. Dead Island meg ronda ehhez képest :)
54.
54.
PolluxHUN
#41: Húú apám h ez mekkora luft volt!
Hát waze a két cím köszönő viszonyban sincsen egymással. Mármint h nem degradálóan akarok beszélni az ME-ről, szeretem, imádom, mind a kettő megvan dobozos CE formában, de attól még az ME egy story orientált GoW-os akció TPS RPG elemekkel.
Játszottál te az Oblivionnal v. a Morrowindel? (ezt se oltogatós kérdésként teszem fel csak kivncsi) Márt csak azért mert a TES sorozat alapból sandbox játékmenet méghozzá nem is akármilyen, a másik kedvenc RPG-m a Witcher elbújhat mellette ezen téren, a már emlegetett GTA meg egy nagy lelketlen város kódhalmaz (na jó az SA nem de a IV az igen) hozzá képest. stb, stb lehetne mesélgetni nagyon sokáig.
Lényeg a lényeg próbáld ki mielőtt véleményt nyilvánítanál ilyen lehúzó formában!
53.
53.
Teletabi
Gyönyörűen néz ki, és izgalmas is, még így videón keresztül is. Őszintén remélem, itt tényleg lesz szerepe a közelharcnak, mert az Oblivionban öngyilkosság volt a harcos, a fejvadász karddal meg pláne. Örömteli hogy lesz dual wield is mert nekem nagyon hiányoztak az előzőből(tudom modok, de nem volt az igazi). Alig várom hogy a dupla tőrömmel sunyizzam hátba a sok baktert.
52.
52.
Netsu
Annyira értetlenek itt néhányan.. Fel lett hozva a karakteranimáció, erre mindenki elkezdett beszélni a tartalomról. Vagy csak így akarjátok kompenzálni? Mert az animációk néhány helyen tényleg nem tökéletesek, arról meg nem is beszélve, hogy gyakran hiába ütnek meg, azt meg sem érzi a karaktered, kb. olyan, mintha átmenne rajta a fegyver. (Mondom gyakran, egyáltalán nem mindig.) Ha ezt egy Dead Islandben meg tudták JÓL oldani, akkor itt miért nem megy?
51.
51.
Ecneb
Engem összességében az fogott meg, hogy mennyi újítás található benne, nem az a tipikus mész és öldökölsz, hogy erősebb legyél, hanem élvezettel tanulmányozod a környezetedet, a térképet, a skilleket fent az égben, stb...!
50.
50.
hedzsooo
#49: Marmint belassitva, 2 s-el, lehetne mar 1 szerki gomb vegre...
49.
49.
hedzsooo
#43: En ezt keszitettem meg tavasszal belole:
http://www.youtube.com/watch?v=avI6rZ3i8cY

( Slow-motion-ben, belasitva kialt a kari a sarkany ellen, kb. ennyit valtoztattam igazan csak a vidin, meg Full HD-be atrendereltem, 1 picit talan a hangot is sikerult zajtalanitanom, az eredetihez kepest, amibol szerkesztettem. ^^ ;) )


Legutobb meg ezt hoztam ossze belole sok-sok keppel, Full HD-ben persze:

http://www.youtube.com/watch?v=OS-pislkXU4
48.
48.
hedzsooo
#46: En is - en is !!! XD ;D
47.
47.
kirschakos
Eszméletlen jó!!!! A zenéje meg mindent visz!!:)
46.
46.
Vopesz
#41: Na ja, csak éppen a Mass Effectben a legnagyobb nyitott tér maximum egy csarnok, még a külső helyszínek sem nyitottak technikailag, csak jó a háttér, még szép, hogy marad erő karaktermodellekre. Mondom ezt úgy, hogy egyébként a kedvenc sorozatom számtalan végigjátszással. Ámbár nem értem mi bajod ezzel a graffal, szerintem a Skyrim meseszép. Plusz kevés játékban tehetek egy npc fejére kanalat, meg pakolhatom körbe könyvekkel, majd lovagolhatok az éjszaka közepén fél órát a következő településig. Áh, mindegy is...
Remélem maradnak barátaim, mert nov-dec-ben elég antiszoc leszek.
45.
45.
The Lone Drow
#41: Az ME távolról sem RPG ehhez képest :)
44.
44.
vytros
#41: Mindkét játékot szeretem amiket te megemlítettél előtte, de ezt semmi sem előzheti le, és hidd már el végre hogy karakteranimációkban a Skyrim vezet :) Vazul néni szavaival élve szakadjon rád egy mázsa sz*r.
43.
43.
#15: itt a teljes zenebona: http://www.youtube.com/watch?v=xBSiIeu1Yg8&feature=related
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...