Egy kör a C.A.R.S. fedélzetén

  • Írta: InGen
  • 2011. október 12.
  • Videó
Link másolása
Emlékszünk még a Slightly Mad kissé őrült kezdeményezésére, melyben azt várják, hogy a közösség finanszírozza az új játékuk fejlesztését? Ez a C.A.R.S., vagyis a Community Assisted Racing Sim, amit most mozgásban is megtekinthetünk. Szép.

Magánszemélyek és befektetők is tehetnek pénzt a Slightly Mad új autós szimulátorába, s a megjelenést követően mindenki annak megfelelően részesül a bevételekből, amennyit beleadott. A stúdió nagy reményeket fűz a játékhoz, s persze a pénz begyűjtésének egyik remek módja, ha megmutatják, milyen jól is néz ki az anyag. DirectX 11-gyel megtámogatva valóban remekül fest mind a fikcionális autó, mind pedig a pálya.

14.
14.
bledzer
nagyon szép, és ha nem lőnek akkora kapufát az irányitással mint a shift 2-nél, hanem tanulnak egy picit a SimBimtől óriási lessz a game.
13.
13.
NereusLaceee
Van itt még gyerekek
Audi R18 @ Imola
http://www.youtube.com/watch?v=l5bpT4AE0Ps
11.
11.
aludttej
Ez már igen, az tényleg szimulátor és nem egy újabb arcade shi(f)t :D
10.
10.
Split
Kickstarterre is vihették volna a dolgot a srácok, de ott igaz, hogy nem jönne vissza pénz (mármint annak, aki belerakott).
9.
9.
LnB
De miért kell az a hülye ember bele. Látszik, hogy kevesen nőttek itt fel F1 Grand Prix sorozaton vagy a GP Legends-en. Azok szimulátorok voltak a javábol, és nem volt benne hand modell :D
8.
8.
KASBEJ
Nagyon szép, tetszik, csak hol van belőle az ember:D ?xD
7.
7.
givi6
Nekem is bejön,szép is, jó is, majd megtudjuk a többit.
4.
4.
Cooper911
Mintha az rFactort látnám. Nem rossz.
3.
3.
Kantor
A sebességérzet még így videón nézve is csodás... jó lesz, jó lesz ez.
2.
2.
hakydakillah
Ténlyeg nagyon hangulatos az egész látvány. Azért remélem pilotát is majd raknak abba a kocsiba :-D Egyenlőre átnevezném a játék címét Ghost Rider-re :-D
1.
1.
LnB
Tetszik! szép, élethű nincs rajta felesleges layer, a pilótafülke jól mozog, remélem eljut a megjelenésig. Mire fejlesztik? csak pc-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...