Afterfall: Insanity környezetismeret

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 23.
  • Videó
Link másolása
A Nicolas Games nagy fába vágta a fejszéjét, amikor egy újabb lerágott csonttal jött elő: az Afterfall: Insanity posztapokaliptikus túlélőhorrornak ígérkezik. A játékot az Unreal Engine 3.0 mozgatja, most meg is csodálhatjuk, hogy a látvány milyen minőséget képvisel. Dead Space - nem csak az űrben.

Főhősünk Albert, egy orvosi csapat tagja, aki megoldást keres egy durva fertőzésre, mely a Confinement-szindrómára hallgat. Miközben meg kell találnunk, hogy ki felel a tragédiáért, végigjárjuk Shelter földalatti járatait, ahol egy perc nyugtunk sem lesz. Számtalan fejtörő, szörnyek és nehéz döntések várnak ránk, sokszor a kiváló reflexek kéz a kézben járnak a logikus gondolkodással.

Érdekesség, ha előrendeled a játékot egy dollárért, akkor ezt az összeget jótékonysági célra fordítják a fejlesztők. Az Afterfall: Insanity november 25-én érkezik, kizárólag PC-re. Nézzük meg közelebbről a környezetet:

20.
20.
thelegendary
#19: Duuurva.... kerülgetni a lényeget... ez a lényeg :)
19.
19.
dean winchester
a demo letölthető egy ideje, és megsúgom ... borzalmas. az egész játék egy nagy átverés, kitalálták, hogy a játék ingyenes lesz ha 10 millió dollárt összeszednek. hogy képzelték ezt ? nem elég, hogy borzalmas az egész, de még be is csapnak ?
jelenleg valahány ezer dollárt sikerült összeszedni nekik, és miért ?
mert elfogyott a fejlesztésre a pénzt, de ezt nem merik leírni. helyette azt mondják, hogy ha a játék nem éri el a 10 milliós támogatást (ami lehetetlen), akkor jótékonysági célokra megy, úgy, hogy meg sincs nevezve az alapítvány. avagy lopnak, csalnak hazudnak. már a játékfejlesztés is elkurvult a mai világban.
18.
18.
Én úgy tudom, hogy ez a játék csak ps3 jelenik meg, pc-rő szó nincs sehol...
15.
15.
wardprod
Hangulatot felfedeztem benne, de ez az UE3ez kezdi bökni a csőrömert. Félreértés ne essék, nem ronda, de annyira nem foglalkoznak a licenszelők azzal, hogy kicsit modolgassák, hogy jelenleg pl. szinte teljesen GOW feelingem volt tőle.
14.
14.
HerodPK
hat nekem zene:) mass effect séria+ heroes M&M +stalker rage ....komolyan .......nagyon jonak tunik....kar hogy nincs idom belekezdeni 1 hosszabb Falloutba...:S
13.
13.
gorezalan
jah meg valamit elfelejtettem :))) a grafikatol nem vagtam hanyat magam, csak nekem tunik (sokkal)gyengebbnek, mint amit olvasni veltem a cikkben?(meg is csodálhatjuk, hogy a látvány milyen minőséget képvisel) :)
12.
12.
gorezalan
#11: Hat lehet, h loptak innen-onnan, na es? ha mindenbol csak a jot vettek ki, es egybegyurjak, meg jobb is lehet mindnel... nem kell indulasbol leirni. Masik, attol, mert 1-2 jatek nagyon adja ezt a post-apokaliptikus hatast, meg nem azt jelenti, h ok szartak a spanyol viaszt. Ennyi erolvel a cod mar leragott csonton en 10 eve, megis dontogetik a rekordot es minden felevben kap egy 9es pontozast.... embere valogatja. Jah es kerdem en, manapsag mi nem leragott csont? mas iparagakban is mint pl a film?!
11.
11.
-T0ng-
Őszintén megmondom nektek! Ez pont úgy néz ki, minta szláv területekről kikerülő játékok 90% százaléka: Ötletesnek induló, de kétségbeejtően pocsék.

Végignézve a videót loptak mindenhonnan rendesen, és nem csak ötleteket, hangulat és látványelemeket. Egy kis Stalker, egy kis Fallout...ennek sírás lesz a vége.
10.
10.
kebi90
Ez nagyon adja, Rage és S.T.A.L.K.E.R. keverék :)
9.
9.
metercsiken
Azért ezt a "csontot" még lehet csócsálni! : )
Kár, hogy csak Pc-re! : (
8.
8.
Necreon
Tetszetős, bár én inkább mászkálós fegyvertelen (esetleg kis közelharc) túlélős félig kaland félig akciójáték irányba vittem volna el.
7.
7.
LtK
Látványvilág egyértelműen 5ös. Tetszetős, bár egyenlőre inkább csak azt láttuk mennyire jól van kidolgozva a környezet. Remélem aki a végén beszélt az nem a főhős szinkronhangja.... nagyon pocsék.
6.
6.
Hubert Cumberdale
Nekem bejön ez a mutáns dolog. Főleg az a nagy morci akármicsoda :D
5.
5.
giga321
Olyan Rage Stalker Metro2033 fíling Dead Space-es irányítással. Tetszetős , érdekel , és kizárólag PC hát mi kell még?
4.
4.
The Lone Drow
Tetszetős cucc. Ez bizony beszerezni való lesz.
3.
3.
Raam989
Ígéretes. Kár, hogy nem játszok PC-n... Pedig a Dead Space és a Fallout is nagy kedvenc...
2.
2.
randall13
Hát nem látszik rajta hogy ez UE3
1.
1.
Mortis
Az első perc ötvenedik másodpercéig határozottan tetszett, után csak mérsékelten. Így, az eddigiek alapján valami masszív 80%-os cuccnak tetszeleg.
A mutánsokat hanyagolhatnák már...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...