Launch traileren a Kingdoms of Amalur: Reckoning

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 2.
  • Videó
Link másolása
Az EA és a Big Huge Games lassan révbe ér a Kingdoms of Almalur: Reckoninggel. A nyitott világban játszódó akció-RPG egyik nagy előnye az lesz, hogy milliónyi variáció közül hozhatjuk létre saját karakterünket - de ez egy szerepjáték esetében már alapból elvárható. Befutott a launch trailer.

A Kingdoms of Amalurnak szép jövőt jósol az EA, soha nem titkolta, hogy ha a Reckoning alcímre hallgató első rész jól szerepel, akkor talán egy gyümölcsöző sorozat lehet belőle. Sőt mi több, lehetséges, hogy egy nagyszabású MMO is napvilágot lát majd egyszer? Egyelőre örüljünk annak, amink van: több tucatnyi egyedi képességgel megáldott hős és R.A. Salvatore által levésett sztori. A játék február 10-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Köszönjük, giga321!

7.
7.
Cuppak
Nagyon várós, be is szerzem originre :)! Szerintem ott van a játékélmény, bár hosszabb demót is kiadhattak volna, mivel 45 perc egy több száz órás játékból nem sok mindent mutat meg.
6.
6.
Eltiron
Wow-ból lopott grafika + (a jelek szerint) harcrendszer, ráadásul Salvatore gagyi hentelős sztorija... Semmi jóra nem számítok, pedig nem bánnék februárra egy jó RPG-t, míg a Mass Effect 3-ra várok.
5.
5.
Dogmatix
PS3 ra letöltöttem a demot. Elég bugos (úgy tudom nem is akartak eredetileg demot kiadni, csak az EA erőltette), de nekem nagyon bejött a játék. A gnome-ok tényleg 1 az 1ben WOW ból valók :) Nekem biztos vétel lesz ha lesz rá keret :D
5.
5.
vuliem
#1: A Skyrim is pofátlanul nagy hype-ot kapott, mégis 2011 egyik legnagyobb dobása lett, annak ellenére is, hogy közel sem lett tökéletes. Én bízok a KoA-ban, szerintem ütni fog a maga módján.
4.
4.
AmreyP
Végignéztem meg egy másik trailert is és hát ez a wow grafikát furcsálom :S Azért ehhez nem kéne akkor nagy gépigény hogy elfusson....
3.
3.
drat576
Mindenképpen beszerzem. Persze ezt nem ez az egy trailer megnézése után döntöttem el :)
2.
2.
foxtorch
nagyon jó lehet, kár hogy nincs hozzá gépem :( nagy kár...
1.
1.
lackosor6
Én továbbra is bizalmatlan vagyok a Reckoninggal kapcsolatban! Ami ekkora hype-ot kap, az általában vagy bukik vagy csak erős közepesre sikerül (lásd WH40k space marine, Dirt3, Lotr RPG, Crysis2 stb.) Tuti kipróbálom ettől függetlenül!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...