Az L.A. Noire jövőjén agyal a Rockstar

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A fejlesztőcég hivatalos honlapján megjelent kérdezz-felelek szekció szerint a Team Bondi megszűnése ellenére nincs kizárva, hogy egykor folytatást kaphat az L.A. Noire. A Rockstar nem fog semmit elsietni, ugyanitt derült ki, hogy az első GTA V infókra is hónapokat várhatunk még.

A Rockstar Games honlapján felbukkant kérdezz-felelek cikk szerint a fejlesztőcég jelenleg is azon agyal, hogy mi legyen a tavalyi év szépen teljesítő nyomozós címének, az L.A. Noire-nak a sorsa. Bár a játékot készítő Team Bondi megszűnt, a Rockstar arra figyelmeztet: ne zárjuk ki a lehetőségét annak, hogy az L.A. Noire cím alatt új játék jelenhet meg a jövőben, de egyelőre még nem döntöttek el semmit a csapatnál.

A Rockstar nagyon büszke az L.A. Noire érdemeire, viszont nem fogja elkapkodni a folytatást, ahogy a Max Payne és a Red Dead esetében sem tették. A Rockstar jelenleg a Max Payne 3 befejezésére és a Grand Theft Auto V munkálataira koncentrál: utóbbi kapcsán a vállalat elmondta, hogy a következő néhány hónapban elárulnak némi információt a várva-várt játékról. E3?

20.
20.
Grand Hustle President
#6: A TNT tévécsatorna a Walking Dead-széria atyját, Frank Darabontot szerződtette le író-rendezőnek új gengsztersorozata, az L.A. Noir pilotjához, írja a Collider. Bár tervezett szériában a Los Angeles-i zsaruk és bűnözők merülnek nyakig a 40-es évek korrupciótól és erőszaktól mocskos alvilágában, a TNT L.A. Noirjának nincs köze a tavalyi év egyik nagy sikerjátékához, az L.A. Noirhoz, legfeljebb annyi, hogy mindkettőben központi szereplő a korszak egyik gengsztercézára, Mickey Cohen, aki egyszerű bokszolóból először utcai keménylegénnyé, majd Bugsy Siegel személyes pártfogoltjává, végül a zsidó maffia nyugati parti főnökévé verekedte fel magát. A sorozat alapanyaga John Buntin 2010-ben kiadott L.A. Noir című bestsellere lesz, amiben az LAPD kopói rendszeresen összecsapnak a maffiával.

Forrás: comment:com
10.
10.
Exnem
Kicsit OFFolnék: Az miért van, hogy körülbelül 10 szer tettem be a játékot a Boxba amíg végig játszottam, azót elő sem vettem most meg azt írja mindig, hogy törölgessem meg a cd-t és indítsam újra? Maximum 2 karc van a lemezen.:O
6.
6.
Necreon
TV sorozat lesz belőle, mit kell még tovább agyalni rajta?
5.
5.
biohazard rex
#4: Mert nem baszta ki, csődbe ment a Team Bondi...
4.
4.
goblinfing
büszke LA Noire-ra akkor mért baszta ki azokat akik csinálták?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...