E3 2012: Human Element - Robert Bowling új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Robert Bowling ugyan nemrég hagyta el a Call of Duty-szériáról ismert Infinity Ward csapatát, de nem tétlenkedik sokáig: megalapította saját stúdióját, amivel nextgen játék fejlesztésbe kezdett. A Human Element 2015-ig nem jelenik meg, nem is tudunk róla semmit - kérdés, hogy minek kellett már most bejelenteni?

Robert Bowling az Infinity Ward közösségi menedzsereként dolgozott, ha tudni akartál valamit a Call of Dutyról, ő tudott válaszolni. Nemrég emberünk bejelentette a távozását a cégtől, saját stúdiót alapított, amivel új játék fejlesztésébe kezdett. Az E3 előtt a Robotoki leleplezte első fejlesztését, az első konkrétumok a Game Informer legújabb számában látnak majd napvilágot.

A Human Element egy zombis túlélőcím lesz, ahogy a játék neve is sejteti, az anyag arra fókuszál majd, hogy egy zombiapokalipszis során "a félelem hogyan bírja rá az embereket, hogy ésszerűtlen dolgokat csináljanak a túlélés érdekében". A játékban három kaszt lesz, nyomulhatunk akciós, sunyulós és intelligens módban, illetve eldönthetjük, egyedül szeretnénk-e túlélni vagy társsal - utóbbi esetén akár gyermeket is választhatunk magunk mellé.

A fenti teaser képen kívül semmit nem tudunk mutatni a játékból, az ugyanis 2015-ig nem jelenik meg. A tervek szerint a Human Element PC-re, nextgen konzolokra és mobileszközökre érkezik, már csak az a kérdés, hogy miért kellett most bejelenteni a programot?

6.
6.
KeXxX
fölösleges, ha idén (remélhetőleg) megérkezik a pajkos kutya Last of us játéka. És csak azért jelentette be Robert a játékát hogy körülötte forogjon a világ.
5.
5.
randall13
Már csak azért is biztató, mert teke robi éveken át a közösséggel kommenikált, csak tudja mi kell a játékosnak.
3.
3.
Split
Várós! Megmondjam miért?
A mostani zombis / túlélős játékok - habár tisztes iparosmunkák, valahogy nem ütik meg a színvonalat. Tizenkettő egy tucat.
Itt a teaser kép alapján látom benne a potenciált (jó, tudom, ez a tipikus borító alapján a könyvet felállás), mert olyan komolyan néznek rajta a bácsik, meg a néni, na meg az a gyerek. Ez utóbbiból következtetek arra, hogy nem egy elbagatellizált szar lesz, hanem egy komoly drámaisággal megfűszerezett alkotás, remélhetőleg filmszerű elemekkel.
A next-gen nyújtotta előnyöket belekalkulálva a látványvilág sem lesz rossz, és bízom abban is, hogy a játékmenet sem fog kimerülni egy dologban, ezáltal válva repetitívvé.
Aggodalomra adhat ugyan okot, hogy a vezetői székben egy volt kommunitis ül, de kicsit utánaolvasva az úriembernek bizton elszáll minden kétségünk affelől, hogy ne értene a újdonsült állásához! :D
1.
1.
bodortamas1
Nem hangzik rosszul :) Jó sok lehetőség lesz benne, ez tetszik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...