Resident Evil 6 - ilyen lesz a Collector's

  • Írta: InGen
  • 2012. június 25.
  • Hír
Link másolása
Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy lesz gyűjtői kiadás a Resident Evil 6-ból és az utóbbi idők tapasztalatai alapján azt is sejteni lehetett, hogy a Capcom nem fogja elaprózni a dolgot. Nos, szerencsére ez beigazolódott, tele van különböző frankó cuccokkal a csomag.

Szóval, a csomag tartalmazza a Resident Evil 6 játékot, természetesen, Zombie Steel Bookra keresztelt fémes tokban, egy keménykötésű artbookot, amiben a játékhoz készült concept artokat vételezhetjük szemre, Kapunk a játékhoz illő avatar DLC-kódot Xbox 360-on, vagy dinamikus háttértémát PS3-on, a finomságok azonban még csak ezután jönnek.


Jön a csomaggal egy kapucnis póló, "Ivy University, Tall Oaks" felirattal - sajnos csak egyféle méretben, úgyhogy vagy jó lesz, vagy nem. Reméljük, nem a japán lányokra méretezik. Aztán jön az igazi gyűjtői csemege: három darab alumínium embléme, limitált számos felirattal, a játék három főhőséhez tartozó szimbólumokkal rajtuk, valamint aláírásokkal a Hiroyuki Kobayashi senior producertől, Yoshiaki Hirabayashi producertől, valamint Eiichiro Sasaki rendezőtől.

A Resident Evil 6 október 2-án jelenik meg.

8.
8.
samatagrav09
mennyibe fog fájni??Mert nem két fillér az tuti
7.
7.
crytek
PC-re ne is adjanak ki ilyen CE-t minek hátha még venné is valaki!
5.
5.
p3ti
#4: Resident evil archieves , az másik kiadás , igen
4.
4.
Nem arról volt szó, hogy a ResEvil 6 mellé megkapjuk a korábbi epizódokat valamilyen speckó kiadás esetében? Az egy másik kiadás lesz?
3.
3.
p3ti
Na ez igen , itt a helye :)
2.
2.
K2 The Highest
Tall Oaks?
Akkor tényleg tuti lesz:
http://wallpapers.yah.in/photos/images/tall_oaks_band_camp_1412.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...