Human Element - keveredik a valóság és a játék

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 7.
  • Hír
Link másolása
Az Infinity Wardból kilépett Robert Bowling friss fejlesztőcsapattal megtámogatott játékát, a Human Elementet az idei E3-on jelentették be. A Games Industry jóvoltából újabb információk landoltak a zombis túlélőjátékból, ebből derül ki az, hogy a GPS-nyomkövetéssel a határok elmosódnak.

Az Infinity Ward egykori kreatív stratégája, Robert Bowling már egy nyílt világú, zombis multiplatform címen szorgoskodik a friss Robotoki színeiben. A GPS-nyomkövetés segítségével a valóságban gyűjthetünk erőforrásokat a játékbeli hősök számára. Érdekesen hangzik, ugye?

A hordozható változat segítségével helyfüggő prémiumokat szerezhetünk, amiket aztán a crossplatform lehetőséget kihasználva megoszthatunk a nagykonzolos játékosokkal. Ha például a játékban nem találunk orvosságokat a sérült karakterek számára, mobilunkkal csupán be kell jelentkeznünk egy gyógyszertár mellől a való világban, s ennek köszönhetően máris megkapjuk az elsősegély felszerelést. A Human Element mobilos verziója kompatibilis lesz a Google Mapsszel és a FourSquare-rel is.

A GPS térképadatai rendkívül dinamikusan kapcsolódnak össze a játékmenettel, s Bowling elmondása szerint ezt a rendszert használja majd a multiplayer is, ahol barátainkkal is megoszthatjuk az így szerzett javakat.

A Human Element Bowling első játéka lesz a Robotoki színeiben, mely PC-re, konzolokra és mobileszközökre egyaránt megjelenik 2015-ben.

16.
16.
kalandorklubbja
Hmmm, szerintem ez a dolog messze sem olyan érdekes mint amilyennek elsőre hangzik... Inkább csináljanak valami fasza mély sztorit, vagy teljesen egyedi hangulatot (Shadow of the Colossus) vagy vmi hasonló.
15.
15.
randall13
Most had ne süssek el Tescoval kapcsolatos vicces achievement poénokat x)
14.
14.
bodortamas1
Hmm ez érdekes lesz :) Kár, hogy faluban lakom és itt nincs gyógyszertár...
Remélem az ABC kisboltok is számítani fognak :D
13.
13.
kontakt
Igazából már egy pár éve működnek hasonló gps-es játékok...
12.
12.
alexcargooo
szerintem rohadt jó ötlet interaktivizálni a játékokat!!bár ez kinek jó kinek nem...mert ugye bár annak egyszerűbb lenne a játék aki egy fővárosban lakik,ha meg laksz egy faluban akkor mondjuk ott nincsenek meg azok amikre szüksége van a játékosnak és ha nem valami fanatikus a gamer akkor nem hinném hogy egy random dolog miatt elutazna valahova.
másrészt meg tök jó elképzelni hogy mondjuk el kell jutni egy x pontból y-ba:D nagyon hangulatos lehet majd,főleg hogy multiplatformos.

összességében MUST BUY!!!
11.
11.
BrendOoN
Örüljünk annak, hogy legalább megmondták nekünk, hogy nagyjából 2015 fele fog megjelenni... Mi van a Respawn FPS játékával? Arról csak azt tudjuk, hogy lassan három éve fejlesztik, és még semmit sem láttunk belőle...
10.
10.
metercsiken
Ha ki fogják használni ezt a játékosok, ha nem, az biztos, hogy érdekes elgondolás.
Örülök, ha ilyen újításokkal foglalkoznak!( bármi is az eredménye, csak így lehet előre haladni )
9.
9.
shatterhand
Aha 2015. Abból lehet még december is, plusz csúszás. Alig van olyan ami korábban kijönne akár 1évvel is.

Enniy erővel kiírhatnák,hogy 2020. Ugyanaz, baromi messze van.
8.
8.
DarkKony
#6: az a 3 év értékes fejlesztésekkel fog elmenni..na meg hamar itt van :)
7.
7.
Dark_Temptation
ez nagyon érdekesnek hangzik :)
6.
6.
exonic
lol, még 3 év? :O :S
5.
5.
Kocsis92
#4: nemis az a lényege szerintem, hogy most emiatt össze vissza futkosson a játékos, hanem ha már éppen ottvagy valamiért, akkor bejelentkezel egy kis plusz cuccér
4.
4.
balint23h
Érdekes de valahogy nem tudom elképzelni, hogy az emberek korházakhoz stb. utaznak el emiatt.
3.
3.
Falcon
Ez nagyon jól hangzik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...