Ouya-exkluzív lesz a Human Element előzménye

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a Human Element egyelőre legalább annyira képlékeny projekt, mint az Ouya, az közös bennük, hogy a kitalálóiknak már most határozott terveik vannak. A néhai Infinity Ward-munkatárs, Robert Bowling például előzményt is készítene zombis játékához, ami először az Ouyán debütálna.

Az Infinity Ward egykori közösségi menedzsere, Robert Bowling az idei E3 előtt jelentette be, hogy miután elhagyta a Call of Dutyról elhíresült csapatát, saját stúdiót alapított Robotoki néven, aminek az első projektje a zombiapokalipszist feldolgozó Human Element lesz. Bár a projekt a létező legtöbb platformra készül állítólag, alapvetően a következő konzolgenerációra szánják a srácok, szóval még van időnk a megjelenésig.

Nem is kevés, a Human Element csak 2015-ben kerül boltokba, de ha minden igaz, már hamarabb találkozhatunk a címmel: Robert Bowling a Twitteren árulta el egy új artwork társaságában, hogy az Ouya tulajdonosai férhetnek majd hozzá "elsőként" a játék epizodikus formában megjelenő előzményéhez. A cím így az Ouya első exkluzív játéka lehet, igaz, a Twitter-üzenet azt sejteti, hogy csak ideiglenes kizárólagosságról van szó.

Az Ouya Kickstarter-kampánya egyébként folyamatosan erősödik, még 16 nap van hátra, de már 5,4 millió dollárt gyűjtöttek össze a fejlesztők. Ezzel a konzol a legnagyobb Kickstarter-projektté nőtte ki magát.

5.
5.
frenkyboyhun
Ez az Ouya egyre jobban izgatja a fantáziámat :D
4.
4.
BrendOoN
#1: Azt azért vedd figyelembe, hogy nekik a nulláról kell kezdeniük mindent. A Respawn játékát lassan harmadik éve hogy fejlesztik, de erről a Bowling-játékról (amit nagyjából negyedéve jelentettek be) már többet tudunk.
3.
3.
Jake Holden
Három év alatt van idejük össze hozni valami jót bár én nem rajongók annyira a zombis játékokért de ha jó eltalálják akár még meg is veszem.
1.
1.
DON GONDOCS
2015 nem fogják elsietni, vajon adig hány cím változás lesz? :D Ha anyit dolgoznak rajta mint amekkora hírverést kap, akkor érdemes lesz odafigyelni rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...