Resident Evil 6 - zombik, közkívánatra

  • Írta: InGen
  • 2012. július 27.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil 6 fejlesztői elmondták, az előző két részből nagyon hiányolta a közönség a zombikat, így a hatodikban visszahozzák őket. Azonban nem csak bután totyogó, egyszerűcske zombikra kell gondolni: alkalmanként komoly fejtörést okozhatnak majd nekünk.

A Resident Evil 6 executive producere, Hiroyuki Kobayashi elmondta, a rajongók hiányolták a klasszikus zombikat a játék negyedik és ötödik részéből. Erre válaszul a hatodikba beletették őket, azonban mégsem egészen a klasszikus totyogókra számíthatunk, egy kicsit ugyanis átvariálták a húszabálókat.


A Resi 6-ban alapból a zombik elslattyognak magukban, azonban amikor meglátják a játékost, elkezdenek rohamozni, és megpróbálják elkapni. Sőt, néhány még ugrani is tud majd. Kobayashni szerint tehát alapvetően klasszikus zombikról van szó, akik néhány "kitöréssel" próbálják meglepni a játékost.

Ezen kívül fegyvereket is fognak használni. Nem tudatosan, tehát nem keresik a fegyvereket, a készítők inkább abból indultak ki, hogy a zombik még emberi korukban használtak bizonyos fegyvereket, és ezek a tudatalatt hozzájuk kötődtek - amikor tehát a zombik fegyvert használnak, azt csak "ösztönből" teszik, mert még emberi életükből ismerik a cuccot.

9.
9.
danez11
zombies, zombies everywhere
8.
8.
samatagrav09
#6: Nem itt csak ütőfegyverre gondolok mint pl a vízvezeték szerelő egy darab csövet fog.
#4 az 5ben és 4 ben nem zombik voltak hanem parazitás emberek
6.
6.
robogo98
a rendőr,katona zombik szét fognak lőni?
5.
5.
Másnapos
Am én nem fogok elkezdeni trolkodni úgy hogy én csak anyit írok a resident evilekre....rossz csúúúnya elég. (remélem ezzel nem dühítek fel senkit ;)
4.
4.
AkosTorok88
A re 5 ben is ilyenek voltak az zombik ahogy leirja
3.
3.
Teuton
"alkalmanként komoly fejtörést okozhatnak majd nekünk"
Valamiért az első gondolatom a sakkozó kapuőr zombi volt. Nem nyit neked ajtót amíg meg nem vered egy játszmában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...