Shadowrun Online - ilyen a kontextuális gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Kevesebb, mint egy hét múlva befejeződik a kickstarteres gyűjtés, így a fejlesztők még utoljára rákapcsolnak, hogy megszerezzék a rajongók támogatását. A Cliffhanger Production felfedte a Shadowrun Online kulcsmomentumait. Megismerhetjük a helyzetfüggő játékmenet sajátosságait.

Jeff Ricketts, a fejlesztők fejese magyarázza, hogy a különböző világnézetű csapatok támogathatják egymás taktikai döntéseit, s megtapasztalhatjuk a világot és annak működését különböző szempontok alapján. A gondolkodás és a rohangálás egyaránt fontos szerepet tölt be a Shadowrun Online-ban. A cím kicsit le van maradva a Kickstarteren: eddig 262 ezer dollár gyűlt össze a célként kitűzött 500 ezer dollárból, s kevesebb, mint egy hét van hátra a gyűjtésből. Ideje rákapcsolniuk a srácoknak!

6.
6.
zsoze
hát ha ez szerintem "nem fog össze jönni" ,hogy a kalsszikust idézzem. A szerepjáték jó volt ,de nagyon nem találták el a játékot így a nem rajongó emberekkel (aki nem szerep.j-kos) megutáltatták a gammát :S nem lesz ebből semmi sem sajna ,de ne legyen igazam
5.
5.
Bré
Nekem sajnos ez a műfaj nem tetszik és nem is nagyon értek hozzá:S
4.
4.
thernielle
Jogos. Akkor csak szimplán csalódott lennék :)
3.
3.
dyousee
#1: Szerintem nem feltétlen a Shadowrun/Cyberpunk rajongók száma kevés. Lehet, hogy csak kevesebb közöttünk az aki erre a projectre pénzt áldozna.
2.
2.
mdr88
Kövezzetek meg de én egy hangyafasznyit túlzásnak érzem azt az 500.000 dollárt...
1.
1.
thernielle
Nagyot csalódnék, ha nem jönne össze rá a lóvé. Annyi baromságot backupolnak az emberek, nem akarom elhinni, hogy nincs elég Shadowrun/Cyberpunk rajongó a kickstartra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...