Törölték a Star Trek: Infinite Space-t

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 9.
  • Gyászhír
Link másolása
A fejlesztésért felelős Gameforge úgy döntött, hogy leállítja a Star Trek: Infinite Space munkálatait, miután többszöri próbálkozásra sem sikerült kiadót találnia a böngészős MMO-nak. Lehetséges, hogy minőségi problémák miatt nem látott fantáziát benne egyetlen cég sem?

A Gameforge marketingese elmondta, hogy már 2011 őszén komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy megtalálja a Star Trek: Infinite Space kiadásáért és marketingjéért felelős partnert, ám törekvései nem voltak sikeresek.

"Ezért úgy döntöttünk, hogy nehéz szívvel, de lemondunk a projektről. A leállás nagyon sajnálatos, s előfordul időnként, hogy egy jó koncepciót nem lehet úgy kivitelezni, ahogy azt eredetileg eltervezték." 

A Star Trek: Infinite Space-t még 2010-ben jelentették be a cég, a játék a Deep Space 9 univerzumban játszódott volna. Kliensre sem volt szükség, simán, böngészőben futott volna az MMO. Tavaly a Bigpoint érdeklődött a játék iránt, de megállapodás nem született belőle. Kár?

3.
3.
Quent1n
Nem kár, de ebben a címben is jóval több lenne mint amit kihoznak belőle.... Stratégia játék is jöhetne, szimulátor, fps, tps... Nem kell MMO. Szóval szerintem az igazán szomorú, hogy egy ilyen név, egy ilyen univerzum a parlagon hever. :S
2.
2.
daenath
Az egyenlet szimpla: a BigPoint enyhen szolva elnyomja a kulsos browse game-kat.
1.
1.
HerodPK
Szerintem nem....nem mondom hogy rossz lett volna... mert én is szeretem a scfi játékokat, de csak a oket nézem tuti rosszul jártak volna vele.... csak pár név a multbol... STO, SWTOR persze böngészős- igy más forma de ugy gondolom hogy kicsit a tábor akiknek szol....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...