GC 2012: Új látnivalókon a Black Ops II multija

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
A múltkori trailer után négy rövid gameplay videó és egy raklapnyi screenshot érkezett, ami a Call of Duty: Black Ops II többjátékos részét mutatja be. A Gamescomon kipróbálható a multiplayer mód, csöpögnek az első infók, és már az első négy pályát is szemügyre vehetik az érdeklődők.

A pályák közül a Turbine, a Yemen, a Cargo és az Aftermath térképek leshetők meg, a szemfülesek pedig a játék során használható high-tech kütyüket is láthatják mozgás közben. A Call of Duty: Black Ops november 13-án érkezik, a trailereket ArrowCross-nak köszönjük!

29.
29.
Bako
Minden évben leszóljuk és minden évben megdönti a rekordot... lehet velünk van a baj :)
28.
28.
giga321
Hmm meglátjuk . 1 warezt megér.
27.
27.
vortel
srácok gondoljatok bele, hogy ez játék, és márpedig egy játék soha nem fogja tudni lemodellezni a valóságot, ráadásul elég régi már ez a motor, bár azért sok újítást beleraknak a BO2-be. viszont hogy mondjak egy érdekességet is, elkezdtem BF3azni egy hete és azt vettem észre hogy mesterlövész puskával a no scope killeket jobban adja mint a COD :D:D na ez meglepett amúgy nem gyengén :)
26.
26.
Sniper Fox
#24: CoD 5-ben ez szépen megvolt. Főleg amikor a harckocsimegállító puskával lőtted a németeket. :D
25.
25.
Veldspar
#24: Tippre ez a korhatár-besorolás miatt van.

Igen, így is M-es a cucc, de a "túl látványos" erőszak-ábrázolás (csonkolás, vérző seb, etc.) miatt nehezebb/drágább néhány országban/forgalmazónál kiadni a játékot.

Tehát marad pár véres folt a falon meg a ragdoll.
24.
24.
DON GONDOCS
Ha valami "negatívumot" kéne mondani, talán az hogy nem látszódnak a sérülések az embereken (lövések nyomai) de ez a legtöbb fps-re igaz.
23.
23.
hl89x9
#21: most is van "valódi" golyóálló ruha (teljes testet lefedő) katonáknak, pár millió$ az ára úgy hogy marad a mellény
22.
22.
randall13
#21: Annyira lejön rólad, hogy csak divatból szólod le a játékot...
21.
21.
ALpH4
#15: de ha ez tényleg a jövőben akar játszani akkor a kibaszot istennek nincs még ott az a nano ruha (nem pont a crysis-os, hanem http://www.pcgameshardware.de/screenshots/medium/2009/04/muskelanzug-future-warrior.jpg )
amihez jóval több kell mint 2-3 golyó......
20.
20.
Sniper Fox
#15: Recoilban igazad van, de egy ember nem hal meg azonnal 2-3 mellkas lövéstől. Lehet utána elvérzik de abban a pillanatban az adrenalin tovább viszi. Van néhány nagyobb kaliberű fegyver aminek elég a megállító ereje, de pl. egy M4A1 túl kicsi kaliberű lőszert tüzel ahoz, hogy azonnal megöljön egy embert. Az amerikai hadseregnek is sok fejtörést okozott ez már. De persze a jövőben bármi elképzelhető.
A cod sosem arról volt híres, hogy valósághű és nem is kell annak lennie. Így jó ahogy van.
19.
19.
Bred
#18: hú, hát nem látod hogy milyen futurisztikusan vannak színezel a fegyverek? :D
18.
18.
ALpH4
most ebben hol a jövő??? emp? az má van. az acog amin van egy red dot? az is van... most komolyan ebben mi a jövő.
17.
17.
Killerbee
A cod tinédzsereknek való játék lett már !főként!, a csilli-villi medálokkal meg rush játékmenetével. Valószínűleg őket célozzák ezekkel a badassnek látszani akaró videókkal is. Viszont nekik ez tetszik, legalábbis a többségnek. Nekünk meg felesleges károgni, van más.
16.
16.
danez11
bassza meg, nekem ez tetszik :D
15.
15.
vortel
#4: tudod ez nem a 2.vh ahol még minden fegyver akkorát rúgott mint egy ló... elég fura lenne ha 2025ben össze-vissza rángatna minden fegyver... képzeld ma már a harcászatban vannak olyan fegyverek amelyik korábbi gépkarabélyokhoz képest alig rúgnak vissza (M4A1). 2-3 lövéstől meghal az ember? :DD miért tán a valóságban mindenkibe egy tár kell??? még jó hogy lefekszik 2-3 lövéstől... nem Superman-ek lövöldöznek egymásra, hanem emberek... HC-ben pedig nincs regenerálódás, nem kötelező core-t játszani...
14.
14.
bodortamas1
Tetszik! Akinek meg nem, az minek kommentel?
13.
13.
szuja
12.
12.
AnimeWarlord
9.
9.
csoki0619
Biztos lesz majd akinek tetszik.Én úgy vagyok vele, h az akinek tetszik az megveszi, akinek nem annyira az letölti, akinek meg nem tetszik egyáltalán, az mi az istenért foglalkozik vele?!Ez csak egy a sok lövölde közül!Annyiból lehet válogatni.
8.
8.
Cuppak
Ez nem cod az biztos.. ez mi?
7.
7.
roli33
6.
6.
Garfartix
Na, jöhetnek a COD semmit nem változik évek óta kommentek! HAJRÁ!
5.
5.
Dogmatix
#4: azzal még nem is lenne baj hogy 2-3 lövéstől meghal valaki. Egyébként egy rakás szarrá vált a COD (bár én sose szerettem, egy részt sem vettem meg)
4.
4.
Bred
minden fegyver halál pontos (no recoil), emberek 2-3 lövéstől halottak és ha véletlen valaki nem hal bele fél másodperc alatt regenerálódik. és ebből fognak eladni milliókat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...