GC 2012: A jövő év elején jön a Neverwinter

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gamescomon a Neverwinter is hallatott magáról, az új látnivalók megcsodálása mellett végre arról is olvashattunk, hogy várhatóan mikor jelenik meg a játék. A free-to-play MMO-t két éve jelentették be, és bár megélt néhány lejtőt a fejlesztés, most úgy tűnik, látszik a fény az alagút végén!

A Neverwintert még 2010-ben jelentette be a Cryptic Studios, örült is neki mindenki: akkortájt a srácoknak nem éppen úgy jöttek össze a dolgok, ahogy remélték, a Star Trek Online és a Champions Online sem dübörgött - a Dungeons & Dragons MMORPG viszont ígéretesnek tűnt, ez jelentette a reményt a számukra.

Az Atari viszont nem így gondolta, némi kínlódás után elküldte a fejlesztőket, és csak a Perfect World felvásárlási akciójának köszönhető, hogy mind a Cryptic, mind pedig a Neverwinter megmenekült. Most jó hírrel szolgálhatunk: a free-to-play MMO fejlesztése révbe érni látszik, 2013 elejétől játszható lesz a program.

A Gamescomról friss látnivalók is érkeztek, amiket helyben leshettek meg természetesen! Köszi, ArrowCross!

7.
7.
voldi
Sose hallottam róla...
6.
6.
Seaxa
Ha beválik a Foundry rendszere az simán megmentheti a középszerűségtől.
" With The Foundry, you have the power to tell new tales by creating quests, zones and stories that you can share with your friends and the entire Neverwinter community. Use this robust set of editing tools to create new dungeons to explore, or re-imagine your favorite campaigns from the ground up! "

Érdekesen hangzik, én tuti megnézem majd ha már free-to-play :)
5.
5.
Lorthirash
Hát ez nagyon kevés lesz a GUILD WARS 2 vagy a WoW al szemben....
4.
4.
Sun9us
Már megint egy tucat MMO. Mikor szoknak már le erről a marhaságról? Főleg, ha egy olyan nevet birtokolnak, mit a Neverwinter Nights. Csak egy jó sztori kéne, abból meg egy faja kis klasszikus bűn nehéz rpg-t csinálni, és 20 dolcsiért árulni. Kész.
3.
3.
leviske
Őszintén szólva ezek a mozgások így, 2012 hajlanál, számomra komoly igénytelenségre utalnak.
2.
2.
Adamknight
Mivel Forgotten Realms, ezért biztos teszek vele egy próbát :D.
1.
1.
Trapyd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...