Itt a Resident Evil 6 új demója

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 18.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy a Capcom megígérte, a minap befutott a Resident Evil 6 második demója, amely nemcsak új jelenetekbe enged betekintést, de az online kooperatív módot is kipróbálhatják azok a játékosok, akik veszik a fáradtságot a letöltésére. A kiadó emellett furcsa trailerrel borzolja a kedélyeket.

A Resident Evil 6 második demója 889 MB-ot nyom, Xbox 360-on szeptember 25-ig kizárólag az Xbox Live Gold-előfizetők, PS3-on pedig bárki letöltheti, amint elérhetővé válik. A kipróbálható változatban új pályákat játszhatunk végig Leon, Chris és Jake főszereplésével, valamint az online kooperatív módba is belekóstolhatunk.

A Resident Evil 6 előző demóját kizárólag a Dragon's Dogma előrendelői kapták meg. Nemcsak a demóduplázás szokatlan a Capcom részéről, a promóció részét képezi az az új Facebook-exkluzív trailer is, ami a családtagjaink és barátaink fotóival, check-injeivel próbál bevonni minket a borzongásba. Itt lehet elérni, tapasztalataink szerint az alkalmazás - bár sok adathoz kér hozzáférést - nem szemeteli tele az üzenőfalat, csendesen eltűnik a használat után.

16.
16.
Gery8922
#15: Leon kampánya nevezhető szerintem Resident Evilnek
Chris és Jake kampánya nem. De atól még szerintem nagyon igényes élvezhető játék
15.
15.
shatterhand
#14: Mikor volt utoljára ijesztő egy resi? Legalább olyan messze van ez is az első két résztől mint az összes. Az 5. már nappal és afrikában játszódik, a 4. (ami zseniális és überbrutál mint játék!!) meg spanyolban zombik nélkül.

Ez a rész most úgy le van szólva, ha nem jobban mint a Raccon city-s spin off. Bár most már egyre több olyat olvasok,hogy hirtelen az is fényes csillag volt a resik közül.
14.
14.
azureknight0715
#13
Biztos ugyan azt a demot néztük meg? Kipróbáltam és azt kell mondjam hogy az eddig látottak alapján olyan szar mint a film. Grafika nagyon szép de a játék menet inkább hasonlít egy batlefieldre... Még Leon kampánya is esztelen lövöldözős, semmi horror nem volt benne. Jaj most aztán itt ott fekszik egy zombi amire rá sem lehet lőni, visszafele meg feléled. Másik két kampány meg már szinte filmhez hasonlóan siralmas. Lőnek össze vissza, Chris kampánya meg inkább hasonlít egy világháborúra, mindenhol gépfegyveres, rakétavetős ellenfél. Én így a látottak alapján 100% biztos vagyok benne hogy nem veszem meg, mert tutira nem fogja megérni. Már a 3. kampányt el sem akartam kezdeni, mert már akkor untam. Félre ne értsetek szeretem az IGÉNYES resi játékokat. Játszottam a 2,3,code veronica,outbreak1,2, 4-el azok mind tetszettek, 5-es is játszottam az már kevésbé de még elment, viszont ez az új rész nagyon nem resident evil, de még akciónak is iszonyat. Sajnálom ha ezzel valakit megsértek ,de nekem ez a véleményem.
13.
13.
Végre! Ennyi évet kellett várni arra, hogy végre ismét Resident Evilnek lehessen nevezni! Régi motorosként én az első három részt, plusz a zérót szerettem legjobban, és végre ismét úgy éreztem resident evilben vagyok (Leon kampánya főleg), hihetetlen :) Meggyőzött!
12.
12.
HunRaptor
Ami nagyon nem tetszett az az hogy látok a földön feküdni egy halottat és bele pumpálok egy két töltényt hogy ne érjen meglepetés és úgy jőnek az effektek mint ha ott se lenne semmi, de mikor vissza felé KELL menni akkor persze "feléled" de az a bizonyos meglepetés itt is elmarat mert hát erősen sejtetem hogy ez lesz.
11.
11.
daenath
PC meg sehol, igaz, minek is? Ja!!!! Nincs EXbox Live Gold :P Kampec.
10.
10.
2pacal
Az első demó nagyon nem győzött meg semmiről...Uncsi volt nagyon és az átvezetők minősége meg se közelítette az 5.rész színvonalát...Remélem azért yó lesz a 6.rész!
9.
9.
samatagrav09
#6: reggel 6:00 kor leszedtem XD
8.
8.
strike19
Én US PSN nem találom. :(
7.
7.
zimonyini
6.
6.
azureknight0715
Hehe kíváncsi vagyok hány hónap múlva lesz elérhető a magyar storen keresztül.
5.
5.
Jinbobo
Remélem hozza azt a szintet ami a Resi4 kitaposott. Amint le lehet tölteni a Demot már töltöm is. Nagyon várom a 6.részt. Szerintem kizárt dolog hogy rossz játék lesz belőle.
4.
4.
sober
fasza! ...de a kamerakezeléstől beszédülök
2.
2.
trion96
én már végigtóltam nagyon jó főleg Leon kampánya
1.
1.
KeXxX
apropó. elérhető már az első demó ps3-ra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...