Tölthető az Avengers: Battle for Earth demója

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 29.
  • Letöltés
Link másolása
Jó hírre virradtak a Marvel-féle Bosszúállók-rajongók. A Gold hozzáféréssel rendelkezők számára elérhetővé vált a Marvel Avengers: Battle for Earth kipróbálható változata, melyben Amerika Kapitány és Thor néz szembe az ellenségek hadával a Savage Land nevű vulkanikus helyen. Pofásnak néz ki.

A Ubisoft bejelentette, hogy elérhető az Avengers: Battle for Earth kinectes demója az Xbox Live-on, melyben a Savage Land nevű helyen fordulhatunk meg. A környezet bővelkedik vulkanikus képződményekben és őskori lényekben. A menet nem lesz könnyű, de a kézreálló harcrendszer segíteni fog abban, hogy Hulk, Thor és Amerika Kapitány legyőzze ellenségeit, azaz Skrull és Magneto talpnyalóit.

A játék elsősorban a képregényeket veszi alapul, s nem pedig az idei év nagy mozislágerét - a sztori a Secret Invasion-ciklusban játszódik. A végleges játékban olyan híres szuperhősöket irányíthatunk, mint Captain America, Hulk, Iron Man, Hawkeye és Black Widow, vagy a gonosz Loki.

A fejlesztést a Ubisoft Quebec végzi, s a játék Xbox 360 mellett Wii U-ra is meg fog jelenni - előbbi platformon már október 30-án.

20.
20.
jszili32
Ha ez is olyan lesz mint a film, akkor inkább meg sem nézem a videot.
19.
19.
crytek
Ez only kinect vagy lehet gamepaddal is?
18.
18.
Bandee0817
#16: akor mondja azt h neki nem tetszett, nem itt fosozni meg szarozni kell.... ha annyira szar lett volna a film, akkor nem lett volna akkora sikere amekkora lett.... és igaza van trapyd-nak is. ha nem tetszik nem tetszik, az a vélemény, nem az h húúú bazd+ ez egy akkora fos h inkább asztalt darabol... ;)
17.
17.
Trapyd
#16: Ha valaki azt mondja valamiről, hogy szar vagy fos az nem vélemény, hanem szimpla pocskondiázás. Tetszett mert, ... vagy nem tetszett mert,. Na az vélemény.
16.
16.
NemTudomMiLegyen
#15: Pedig nem kéne, ha nekik ez a véleményük hát mondják el. Amennyiben egy ember trollkodná itt szét a hírt megértenélek, de több ember is kinyilvánította negatív véleményét mégha az csak annyi is volt, hogy "szar", de hát ez van, nekem se jött be a film, pedig tetszett a Battleship és Transformers is, az Iron Man-ekről nem is beszélve. Attól mert neked tetszik másnak nem kell, meg vagy győződve róla, hogy csak neke lehet igazad és a te véleményed a reális vélemény.
15.
15.
Bandee0817
#13: igen lehurrogom mert csak ezt tudják. és inkább ezért hurrogok le bárkit is ^^
14.
14.
nex25
a batman-en kívül alig láttam normális game-t ami mozivásznon is megjelent-.-
13.
13.
NemTudomMiLegyen
#12: Te most ugyanazt csinálod csak azt hurrogod le akinek nem tetszett, nem vagy jobb senkinél aki a filmet szidja.
12.
12.
Bandee0817
nincs se xbox-om se kinektem, de 2 megjegyzésem lenne:
-1: a filmet nem hypeolja meg koppintja agyon, talán 2 jelenet, első mikor hulk kolit földhöz püföli, 2. mikor hult thor egymás mellett áll és hulk elüti. valószínűleg nem vérkomoly game-nek szánták.....
-2: maga a film nem tom miért szar egyeseknek... túl nagyon az elvárások. ha alapból nem szereti vki az olyan filmeket ami nem arról szól végig h agyalsz rajta h ki volt a gyilkos honnan miért minek az istenéért tette, akkor ne nézze meg se a bosszúállókat, se a csatahajót, se semmit ami látványfilm. kettő együtt úgyse fér sűrűn össze. képregényből indult... ott látott vki pipázó kalapos ironman-t aki épp azt próbálja fegöngyölíteni h loki hogy s miért is támadta meg a földet vagy miért ölte meg culson-t?
akinek tetszett a film, próbálja ki a game-et, akinek nem tetszett a film se, az meg ne csattogtassa itt fölöslegesen a billentyűzetet meg hurrog le mindenkit h hogy tetszhet vkinek egy "ilyen f*s". menjen sétáljon egyet, nyomjon be egy cocacolát, vagy menjen el a barátnőjéhez és ööööööö, sakkozzanak xD peace ^^
10.
10.
adam6751
#7: Te az Avengersről beszélsz?
Ez még viccnek is rossz volt... :)
9.
9.
Dontrip
Leszedtem a demot és szerintem ez az egyik legjobb játék lesz Kinectre.
6.
6.
hl89x9
újabb játék ami egy film mellé készült és ratyi, mi ezen a meglepő?
Kinect és Wii U támogatás? érdekes lehet :D
5.
5.
NemTudomMiLegyen
Ez a trailer mekkora egy szar. Nem mondanám, hogy ez után bárki spórolásba kezdene, hogy megszerezhesse a játékot megjelenéskor, holott a reklám és a vásárlásra csábítás lenne a célja a játék bemutatásával. Ez viszont sehogy nem áll össze.
3.
3.
sfmman
Ja, nem a filmet veszi alapul. Mégis minden második vágás a filmet majmolja... Egyébként egy próbát meger.
1.
1.
voldi
ez megalázó a filmre nézve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...