32 millióan vannak a League of Legends-játékosok

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 13.
  • Hír
Link másolása
A Riot Games friss statisztikákkal rukkolt elő a League of Legends játékostáborával kapcsolatban, ideje is volt, lassan egy éve nem csinált ilyet. Azóta bőséggel történt változás a júzerállomány körül, mára havi 32 millióan játszanak a játékkal, és napi szinten is 12 milliónál tart a program.

A Riot Games 2011 novemberében adott ki utoljára számadatot a League of Legends kapcsán, akkor azt mondta, havonta 11 millióan játszanak aktívan a játékkal. Most pedig... nos, a legutóbbi infografika alapján 32 millióra rúg a havi játékostábor, naponta pedig 12 millióan ülnek le a játék elé, hogy elővegyék az eddig kreált 70 millió karakter valamelyikét. Az alábbiakban még több érdekességet olvashattok: tudtátok, hogy a League of Legends Facebook-oldalát többen lájkolták, mint a Gangnam Style-ért felelős úriemberét?

42.
42.
Giga0509
#40: Meg a fél hp-ről lehitelő ultija,amin még cooldown sincs ha megöl vele valakit...
41.
41.
kopic
#36: Jah pc-n tolom, FourDeltaOne:)
40.
40.
Gamelord
#39: Azt nerfelték, hogy ne legyen teljesen halhatatlan. Viszont az 1hitelős q-ját még nem. Nem véletlenül top seller champion.
39.
39.
Giga0509
Rengaron nemrég nerfeltek megint valamit,azt hiszem a W-je dmg-ét,de tényleg ráférne még egy.Meg még egy pár karakterre,pl. Darius gusztustalan...
38.
38.
exonic
#29: Adatok XFiréról:
League of Legends:
129961 #1 Riot Games Riot Games

Call of Duty 4: Modern Warfare:
67905 #2 Infinity Ward Activision

World of Warcraft:
43387 #3 Blizzard Entertainment Blizzard Entertainment
37.
37.
exonic
#34: ... Biztos azért szarta el a TSM(2 meccset is) mer az Azubu egyik tagja ránézett egyszer a kivetítőre...tehát egyáltalán nem az ügyességen múlott... biztos....
Mellesleg a TPA nyert ígyhát tökmind1. A szerver pedig nem állt le, hanem a broadcast szakadt meg, ezért napolták el a meccseket is hogy ne hogy bunda gyanújával(mint ahogy te is hiszed...) fusson le a bajnokság, mindenki lássa hogy a győztes csapat tisztességesen nyer.
A regnar early nerf viszont okos hozzászólás volt!
36.
36.
Elyas
#14: jah csak hogy az napi adat barátom :-)

#17: Jah rühellem is őket mint a szar... amúgy te pcs verzióval tolod?
35.
35.
LiMiT
#23: Kínszenvedés az tapasztaltan egyedül is. :) Amikor bementem a kisaccommal midre Malzával és kaptam ellenfélnek egy AD ryzet meg egy AP olafot, evelyn meg láthatatlanul szaladgált középen. 1v3 és lv1en triple kill. XD De hogy én mennyit idegbajoskodtam akkoriban a többi kezdő miatt. Soha többet kis account.

Egyébként már én sem játszok vele. 2-3 hetente egy meccs a haverokkal de általában azt is lemondom. Unalmas. Rendkívül jó hogy van 100+ karakter ami közül választhatsz, DE pálya sehol. Van egy 3v3 ami ugyan úgy kínszenvedés. Gyakorlatilag minden meccsen van egy trynda és/vagy jax, onnantól kezdve kapa. Az 5v5ről nem kell mesélnem. A dominion meg jó lenne, de az a baj hogy az istenért nem akarják megérteni egyesek(szinte mindenki) hogy ott nem a kill a lényeg. Egy hülye még jobban tönkre vágja a játékot mint a summoners riften. Több pálya kell, több játékmód. Kész. Hol az a Magma Chamber...? Az Achievmentek is jönnek majd! Bármelyik pillanatban itt lehetnek. :P
34.
34.
Ector
#26,27,28 Ehhez annyit fűznék hozzá ,hogy én tuti nem fogom nézni a rohadt klónokat, akiket más jó játékosok génkészletéből hoztak létre.
+ Ha valaki a nagy kivetítőről lesi a másik teamet és rajtakapják és mindössze csak 30k $ a büntetés diszkvalifikáció helyett..hááát köszi Riot..Ja meg a "véletlen" szerverleállás..hagyjuk már kérem...
A játékot sose szidom, csak a Riot-ot....
off: NERFELJÉK már azt a kva Rengar-t !!!
33.
33.
Lorthirash
Ahogy elmondtam szerintem mind2 nagyon jó
32.
32.
Lorthirash
Azért azt sem árt figyelembe venni hogy a LoL ingyenes játék a WoW meg nem tehát kár lenne ezért fikázni WoW-ot
31.
31.
Lorthirash
Az összes MW 65 mill nem rossz.... XD ebből a cod4 a legjobb és legnépszerűbb ha jól tudom
30.
30.
Lorthirash
A lol meg a WoW is nagyon jó jelenleg igen sokan tolják eredeti WoW-ot inőnként várnom kell ragnán hogy bekerüljek ez főleg 5 órától van így. Mondjuk ezt férretéve ezek nagyon jó játékok (ÉS NEM FELTÉTLEN a Hú de jó textúra miatt...) bár a WoW-nál vannak most problémák ami azt illeti panda elég jól néz ki a Blizzard elég sok effektet használ WoW-nak most nagyobb lett gépigénye ráférne egy kis optimalizálás, mert jó páran panaszkodnak rá. Nekem lol is tetszik az effektek ott is jók teljesen rendben van a játék.
29.
29.
Cuppak
#4 Sokkal többen tolják wowot, rengetegen játszanak privát szervereken.
28.
28.
Gamelord
#27: csak lassan kezdődhetne :)
27.
27.
exonic
#26: ahh, félreolvastam, lényeg hogy én is nézem..:D
25.
25.
Gamelord
Na, ki akkora kocka rajtam kívül, hogy nézi a döntőt?:)
24.
24.
Giga0509
Az új Twisted Fate skinnek az új tánca egyébként a gangnam style lesz:D
23.
23.
kivenoko
Na most újra felraktam :D 11-es szintű leszek, már csak 1-2 meccs :D Mellesleg ha valaki együl áll neki játszani a játékkal és nem invitálják (nameg nem nagyon játszott még ilyennel) annak kínszenvedés lesz mire rájön mit hogyan kellene :) Legalább is nekem az volt és sok mindennel még most sem vagyok tisztában. Aki esetleg tapasztaltabb LoLban és ráérne egy gyorstalpalót tartani az dobhatna egy PM-et :)
22.
22.
randall13
Eszméletlen amit elértek ezzel a játékkal :D
Persze ettől függetlenül értetlenül is állok a dolog előtt, mert pár hétig én is játszotta vele, és hát... nem csak pozitív érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban, hogy őszinte legyek. Félreértés ne essék, ez nem a játék, hanem az én hibám, de én hamar beleuntam a háromféle pályába és a folytonos hátrányba 1-1 inaktív játékos miatt. Nyilván sokkal több időt kellett volna adnom a játéknak (meg elvileg magas szinten kezdődik az igazi móka), de elég nehéz ezt úgy, hogy az elején nem ragadott magával. A rengeteg karakter ellenére sokszor monotonnak, egysíkúnak tartottam az egészet, meguntam azt, hogy gyakorlatilag minden alkalommal 40 percig ugyan azt csinálom. Tény, hogy a statisztikák is engem cáfolnak, de én szeretnék egy játékot elejétől a végéig élvezni és nem csak a 30-40. szinttől :(
20.
20.
Giga0509
Heh,köztük vagyok énis :)
19.
19.
princeps27
PSY méltatlanul el van hanyagolva facebookon
18.
18.
markoci555
#11: na az jó, régi játékosokat látni:) én akkor jöttem amikor irelia :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...